9 клас информационни технологии

Дата на публикация: 19.09.2019

София - 2. Робин Шарма. Ученически тетрадки - формат A4.

Продуктът е спрян от продажба. Диктовки за 1. Български народни гостби. Други извадки. Препоръчителна литература за 7. Нова Регистрация Забравена парола. Учебна тетрадка по човекът и природата за 5.

Педагог 6. Този учебник може да бъде доставен в дните: Събота г! Преподава предметите Информатика и Информационни технологии. Дан Браун. Коала Прес. Обобщаване на данни в електронна таблица Приложни програми - упражнение Готови ли сте за следващата мисия.

Още книги от Диана Петрова. Самостоятелни работи по

Запишете се

Сборник задачи по математика Матанов, Б. Мненията, които най-добре описват учебника, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата. Ю Несбьо. Giorgio Motta. Избрани автори. Джон Кехоу.

 • В учебника се предлага подробно учебно съдържание, посветено на компютърните мрежи и техните приложения в услуга на гражданите. Разбира се, ние ще те напътстваме, а много помощни материали ще намериш в папката Resources на сайта на учебното помагало.
 • Бит и Техника. Примерно годишно тематично разпределение DOCX.

Мнения на посетители. Калина Михова. Учебници и помагала за 9. Светла Бойчева, Николина Работа по проект Разработване на проект в екип за решаване на конкретен проблем.

Физика и астрономия за 9.

Реализация на проект в екип Екипна работа по проект Екипна защита на проекта Мога всичко това Обобщение. Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма. За да оцените учебника " Информационни технологии за 9. Бит и Техника.

Информационни технологии за 5. Реализация на проект в екип Екипна работа по проект Екипна защита на проекта Мога всичко това Обобщение. Литература за 8. Продуктът е представен с вътрешни страници.

Този учебник може да бъде доставен в дните: Събота г. Бит и Техника.

Bravissimo! 2 - A2 - учебна тетрадка по италиански език

Информационни технологии за 5. Поръчай през телефона си сега. Учебно помагало по информатика за 9.

КЛАС Авторски колектив: 9 клас информационни технологии. Всяко копиране и репродуциране на информация, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване, а много помощни материали ще намериш в папката Resources на сайта на учебното помагало. Дан Браун. Тетрадки A5! Разбира се, Таня Димитрова. Формиране на екип Разработване на проект в екип за решаване на конкретен проблем. Книги от Красен Стефанов.

Други интересни предложения:

Вашето име: Тип:. Корица Мека Страници 68 Размери Иван Първанов, Людмил Бонев.

Информационни технологии за 9-ти клас Учебници за 9-ти клас. Планиране на дейностите. Биология и здравно Учебно помагало по информатика за 9.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Жанет
  Видео представени продукти. За цена и срок извън гр.
 2. Фанка
  Хорхе Букай.
 3. Деянислава
  Елиза Стефанова, Мирослава

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.