Полиращи пасти за фарове

Дата на публикация: 22.09.2019

Цена: Цена: Ако за пръв път ще полирате фаровете си препоръчваме да използвате акумулаторен винтоверт. Почистващ спрей за автомобилни стъкла 3M Glass Cleaner

Авто тунинг Декоративни решетки за предни брони на коли Лого проектори Плазмени километражи и циферблати Силов тунинг Спортни седалки Степенки за прагове Тунинг Фарове Хромирани капаци за огледала Хромирани рингове за табло. Общи условия. Направете още минавания върху лещата след като започне да се появява бялото отлагане.

Регистрация Вход. Паста за полиране сива с коректор мл. Поставете и центрирайте златно оцветения абразивен диск P в държача за дискове. При обработка на лещите на фара може да се наслои бял слой.

Съгласен съм с Общите условия. Ценово предимство Гарантирано ниски цени. Когато диска се захаби, замете го с нов. Technical Bulletin. Паста за полиране универсална мл. Черна полираща вакса. Преди да включите дрелката размажете полирпастата по лещата.

  • Използвайки лек до среден натиск, започнете шлифоването, за да намалите драскотините от предходната обработка. Информация За NSPauto.
  • Облепете боядисаните части в близост до фаровете за да ги предпазите. Паста за полиране на автомобилна боя — 3M Scratch and Swirl Remover

Паста за полиране черна с коректор мл. Измийте и подсушете фаровете. Цена: Цена: Консултация Екип с над 15г опит. Съгласен съм с Общите условия.

Информация За NSPauto. Категория: Грижа за автомобила. Адрес:. Консултация Екип с над 15г опит, полиращи пасти за фарове. Това означава, че отстраняването на увредените участъци от лещата на фара е успешно.

За контакти Авто тунинг Декоративни решетки за предни брони на коли Лого проектори Плазмени километражи и циферблати Силов тунинг Спортни седалки Степенки за прагове Тунинг Фарове Хромирани капаци за огледала Хромирани рингове за табло.

TURTLE WAX

Почиствайки фара, обърнете внимание на повърхността. Полир паста за драскотини. Паста за полиране на автомобилна боя — 3M Scratch and Swirl Remover Подсушете фара с памучна кърпа.

Нанесете от препарата Районна здравна каса благоевград Clarifying Compound с хоризонтални движения от ляво на дясно и обратно докато почистите повърхността. Стъпка I - Първична обработка на фара: Почистете лещите на фаровете с почистващ препарат и вода.

Използвайте лек до умерен натиск, модули за фарове Ел. Автоаксесоари Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и полиращи пасти за фарове за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, дори и хартиено тиксо за облепване.

Полир паста възстановяваща цвета, полиращи пасти за фарове.

Полиращи пасти

Овча купел бул. Заменете диск P, ако спре да шлифова. Паста за полиране универсална мл. Облепете боядисаните части в близост до фаровете за да ги предпазите.

Преди да включите дрелката размажете полирпастата по лещата.

Минете няколко пъти върху целите лещи, за да намалите драскотините. Защита на лични данни GDPR. Поставете империя сезон 1 епизод 6 бг аудио центрирайте белия и абразивен диск P към държача!

Марка : 3М. Полирпаста с восък. Авто тунинг Декоративни решетки за предни брони на коли Лого проектори Плазмени километражи и циферблати Силов тунинг Спортни седалки Степенки за прагове Тунинг Фарове Хромирани капаци за огледала Хромирани рингове за табло.

Изтрийте лещите на фара от белия прах, който се появява по време на работа с диск P и ще забележите. Преди да включите дрелката размажете полирпастата по лещата.

Комплект пасти за полиране плюс подарък Използвайте в продължение на 1 минута и после я обърнете от синята и страна и продължете още 1 минута полиращи пасти за фарове поддържате фара и шкурките мокри с препарата Spray Lube, полиращи пасти за фарове.

1.Полиране на фарове с лакочистител

Бързина Експресна доставка до 24 часа. Авто тунинг Декоративни решетки за предни брони на коли Лого проектори Плазмени километражи и циферблати Силов тунинг Спортни седалки Степенки за прагове Тунинг Фарове Хромирани капаци за огледала Хромирани рингове за табло. Втрийте върху целия фар с лек натиск. При обработка на лещите на фара може да се наслои бял слой.

Полир паста за драскотини. Използвайки лек до среден натиск, започнете шлифоването. Вход с Facebook.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ако все още има груби драскотини продължете с шлифоването.
  2. Щтъркан
    Само с една домашна дрелка за около час ще полирате фаровете като нови.
  3. Общи условия.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.