Хладилник с фризер беко olx

Дата на публикация: 15.06.2019

Работ и и деално. Фризер и Хладилна витрина. Височина 80 см, ширина - 60 см.

Продава се поради липса на нужда от него, цената е твърда. Работи отлично за София мога да го доставя. Съхранява се в момента в зграда намираща се до църквата при 25 училище в квартал Лагера. Свързани заявки. Огромен хладилник с долна камера в отлично състояние - техническо и визуално.

Без камера.

За проекта Правила за поверителност. Клас на центруфуг и ране-D. Продавам фризер Кьортинг с шест чекмеджета! Фризер а лв. Пералнята работ и чудесно, но спря да нагрява. Хладилник за вграждане с фризерна част.

Подариха ми нов, с по-голям олио-съдържател и тоя си седи в един шкаф да ми заема място! Работ и перфектно много екстр и нее и зключван от като е закупен ползва се постоянно. Други ресурси.

Фризер в добро състояние. Фризера е работещ - прави температура от до градуса по Целзий. Много добре подържан при експлоатацията му до сега,без миризми. Фризерът работи много добре хладилната част не работи. Хладилник а си работи перфектно, никога не е подлежал на ремонт. Не е ползвана дори веднъж. Фризер ът работи без проблеми, има 6 отделения - 3 чекмеджета и 3 са с вратички.

Продавам фризер Кьортинг с шест чекмеджета. Всички реклами 0 преходи Повече от 1 преход преходи Повече от 10 преход. Продава се поради липса на нужда от него, цената е твърда. Продавам фризер Кьортинг с шест чекмеджета. Размразяването става,като се изключва от зеления бутон,след което се изчаква насъбралия се лед да се стопи,подсушава се ръчно и се стартира за нови месеца работа.

Добавена е дата! Без забележк и, хладилник с фризер беко olx.

Всички обяви 0 преходи Повече от 1 на прехода преходи Над 10 преходи. За допълн и телн и въпрос и мога да отговоря на - Покаж и -. Работи отлично за София мога да го доставя.

Електрически смесител с мигновено загряване на водата! Възможност за доставка в цената в рамките на града. Свършиха ни перфектна работа:- Цена 50 лв за 1 брой. Работи перфектно. До сега не е давал дефект. Без забележк .

Хладилник с фризер Варна. Дръжката е счупена всичко друго е много добро състояние,гумата също. Цвят-бял, работещ в добро състояние. Модел-Crown CN

Размери см височина на 60см ширина? Все источники Выбрать источник. Други запитвания. Вече не се ползва. Само за софия. Смесителите са 2 на брой- 1 вертикален и 1 хоризонтален. Хлад и лн и к а е много запазен.

Продавам стойка за лсд Филипс 42 инча в отлично състояние. Цена за програматора- 20 лв. Всички обяви 0 преходи Повече от 1 на прехода преходи Над 10 преходи.

Цената на хлад и лн и ка е лв. Уредите работят перфектно. Продавам вертикален фризерл в городе София - търсене битова техника и електроника по поръчка Начало София Продавам вертикален фризерл.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Симеонка
    Обем бруто - л. Фр и зер употребяван работещ.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.