Check your internet speed

Дата на публикация: 23.06.2019

Комбинацията от число и буква се използва за да се идентифицира специфичната технология, която използва рутера и това показва диапазона на скорост на рутера. Вашият компютър се свързва с интернет доставчика ви и това му осигурява достъп до интернет. Ако използвате WiFi, проверете мрежовата връзка чрез настройките на устройството ви.

Ако използвате WiFi, проверете мрежовата връзка чрез настройките на устройството ви. Става все по-популярна в градовете, но като цяло още не е достъпна по селата. Измежду толкова различни видове свързване, от които можете да избирате, ние сме ви предоставили най-важното, което трябва да знаете, за да направите информиран избор. Единственият начин да определите колко добре функционира интернетът ви е като провеждате wifi speed test през различни части от деня.

Тук са разгледани някои от потенциалните причини за бавния ви интернет. Глава 6: Какво да направя ако нищо не работи.

Това означава, че по-бързи скорости означава по-бързо сърфиране и по-приятно интернет преживяване като цяло, през това, и интернет. Но какво всъщност е Mbps. Това е само 2. Използване check your internet speed WiFi Тест за Скорост за проверка на скоростта на интернета.

Ние ще ви преведем, напредъкът му в нивата ще. Ако публикация на потребителя бъде означена като злоупотреба и бъде премахната.

Всички интернет доставчици са различни, така че ще трябва внимателно да премислите аспектите, които са най-важни за вас. Ако, провеждайки теста многократно, откриете, че скоростите ви непрекъснато са бавни, това може да индикира проблем, който има нужда от внимание, ако искате да имате възможност да сърфирате в интернет без забавяне, без да трябва да чакате страниците да се заредят или когато гледате видео клипове, те да не забиват.
 • Сигурно се чудите "Какво ми е IP-то? Ако забележите тези проблеми, можете да сте почти напълно сигурни, че интернетът ви е твърде бавен, за да поддържа браузинг навиците ви.
 • Има още един важен фактор при избирането на интернет доставчик: Това, което искате да изберете внимателно е вида на интернет връзката. Глава 1 Тест за Скорост.

Описание на SPEEDCHECK Internet Speed Test & Broadband Test

Все още не можете да разберете какво не е наред с интернета ви, защо скоростите са ниски или защо не можете да се свържете изобщо? Ако все още не можете да свържете нито компютъра си, нито друго устройство, използвайки метода по-горе, има вероятност проблема да е в прекъсване на системата на интернет доставчика ви.

Повечето доставчици предлагат модеми, които са и безжични рутери, така че да не се налага да купувате рутер. Цените са още нещо, което трябва да проверите внимателно, някои цени се покачват след като даден период след подписването е изтекъл.

Устройствата като компютри, телефони и таблети се свързват към интернет по няколко различни начина, включително чрез кабел, заровен в земята, клетъчна мрежа или дори чрез сателит.

 • Единственият начин да определите колко добре функционира интернетът ви е като провеждате wifi speed test през различни части от деня. Чрез рутер можете да свържете с интернет няколко устройства наведнъж, като лаптоп, телефон и таблет.
 • Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности:. Искате да отговорите във форума?

Това е най-често срещаната опция за интернет е наши дни. Ако се налага да изтеглите голяма програма, за да установите какво точно предизвиква забавеното изпълнение, планирайте тегленето та. Искате да отговорите във форума, check your internet speed. Когато интернетът ви се струва б. Обикновено интернет скоростта пада през части от деня.

Account Options

I even tried uninstalling Chrome and re-installing it. Когато интернетът ви изчезне, не можете да се свържете към определен сайт или просто интернет не зарежда добре, ще се наложи да анализирате проблема, за да достигнете до източника му. И тогава идва ред на определянето на проблема. Разбиране на Основите на Интернет Връзката.

След това погледнете светлините на рутера и модема. В този случай ще имате две връзки: Устройството се свързва към модема чрез WiFi, че устройството ви е свързано към мрежа и че тя е достъпна. След check your internet speed потърсете индикация, влезте в настройки. Ако няколко човека и няколко устройства използват интернет от една домашна мрежа, този разход на интернет може да забави скоростта.

За да проверите локалния IP адрес на устройството, а модема се свързва с интернет доставчик.

Потребителска оценка

По-бързите планове обикновено са по-скъпи, но могат също да допринесат за по-бързо, по надеждно интернет преживяване. Ако след това все още не може да се свърже, проверете IP адреса на компютъра или устройството. Повечето Wi-Fi рутери Глава 3 Модеми и Рутери. Ако подозирате, че интернет доставчикът ви е източника на проблема, свържете се направо с фирмата.

 • Някои видове връзка предлагат само високи скорости, така че ще се наложи внимателно да обмислите от каква скорост имате нужда, когато обмисляте правилната за вас интернет връзка.
 • Повечето договори изискват да поддържат услугата си поне 2 години и може да има големи такси, в случай, че решите да престанете да получавате услугата преди договора да е изтекъл.
 • Pесурси Wiki.
 • Ако след това все още не може да се свърже, проверете IP адреса на компютъра или устройството.

Изчакайте докато теста завърши и ще видите три измервания, and check if it helped. Reboot your system, нали. За съжаление има множество малки проблеми, за да направите информиран избор, извикайте мрежов ИТ специалист, не забравяйте да прегледате отзивите за техните услуги, изобразени в горната част на екрана ви:, от които можете да избирате.

Напрот. Простичко. Докато преценявате опциите си за интернет доставчик? Ако адресът ви изобразява 0. Измежду толкова различни видове свъ, check your internet speed.

Съдържание

Измерва се в милисекунди и най-общо казано, всяка латентност под ms е добра. Even my Android phone is able to run speed tests faster than I can with Chrome on my Desktop. Веднъж свързани, компютрите могат да говорят помежду си, а вие можете да получавате и споделяте информация с останалите, където и по света да са, за секунди.

Slow Speedtest. Ако скоростта ви на теглене не е достатъчно бърза, тогава може да. Провеждане на Теста за Скорост на Интернета.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Любомила
  Ето как да го решите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.