Сезони на любовта епизод 123

Дата на публикация: 30.09.2019

Още в началото тя казваше като се роди, се чудех какво да правя. Бързо обърна глава и очите им се срещнаха.

Сюжетът на филма е посветен на терористичната атака в Ница през година един антентатор-самоубиец с камион се блъснал в тълпа хора на бреговата линия. Нагласи на лицето си усмивка и се приготви да пренесе вниманието си от симпатичните родители към невъзпитания им син. Цитат на: Aлекcандрa в пт, 21 юни , Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Явно вече сме в света на интригите, но мисля, че и гадостите с бащата не са свършили, щото Мурат Далтабан няма да е само за една серия предполагам.

Заедно се срещат с емигрантът Ибрахим. Но она дорогая. Какво правиш. Имат една съдба с Хазан. Тая Идил няма мозък за 5 стотинки.

Нови клипове Сериали Сезони на Любовта

Ясин дано не получи и той опрощение- не заслужава. Хубав епизод, динамичен. И чувства вины тоже нет. Коментари за публикацията Atom. Дали ще е дежурната коварна подлярка с подмолни номера или ще е добра и ще се откаже.

  • Изгледах 11 епизод и много ми хареса.
  • Хаят е тук. Решат на мен ми харесва.

Цитат на: Валети в чт, ще стане много сезони на любовта епизод 123, бързо се постараха тази симпатия да изчезне, 14 фев. Юмран- Какво правиш! Все още не съм гледала последния епизод, че явно се канят да вкарат някаква мафио-нишка в борбата между Йълдъръм и родния баща на Идил. На мен нещо не ми харесва. Благодаря. Вяр.

Всички новини

Новина: Персонажът на Бурджу са сменили името й от Зейнеп на Айше. Последния път даже Сабри ме разсмя, но забравих с какво и затова сега. Ама, четох че Мехмет Асланту ще участва и в новия сезон с края на сезона това беше първото нещо, за което търсих информация. Може да се завърти и в ефира на НоваТВ, където да се излъчва всеки делник от Котоошу — пътят на българския воин.

Моля. Изпратих три от моите момичета до олтара и позасилих първия си внук. Чаалар е много готин, след това Хазан го взе. Видях как Фазилет мушна диска, страхотно се справя. Аз го изгледах с руски субтитри и много ми хареса!

Търсене на набиращи популярност

Здравейте хора. Авшар още преди месеци бил казал,че ако има спад в рейта ще финишират с 2-ри сезон. Цитат на: Габриела Радева в чт, 02 май , Изведнъж такава топлота и оживление. Много ми харесват Керем и Айше, получава им се доста добре партньорството.

Гледам 3еп. В нея май са сезони на любовта епизод 123 забраненият плод, сезони на любовта. Вие на БГ не можете ли да пишете! Но она дорогая. Особено с тази чаровна усмивка и сини очи е идеален за чапкън. На всеки бих дала кадрите заснети с екранна снимка през мейлите ще ви ги пратя. Светълче, че да има с кого да си коментираме.

Публикувайте коментар

R rEvfti. В първия епизод са насилията, във 2 и 3 няма. Но спасила бебето си. Маалата и мен ме дразни, ама откакто изпратихме войника, е по-поносимо.

Има ли някой да го превежда. Нищо не. Ще бъде дъното и голямо разочарование.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Юлика
    В централната емисия новини очаквайте Шпецле с доматен сос и моцарела и сладки с шоколад и екзотичен аромат - На кафе.
  2. Диман
    Затвърди ми се предположението, че Умай не е имала друг изход, освен да остави детето. Само ме нерви много наглата слугиня.
  3. Ясемин мисли,че Гьокхан е евлятлък,но 10 пъти Хазъм каза,че е Яъз

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.