Луи дьо фюнес полицаят се пенсионира бг аудио

Дата на публикация: 24.06.2019

Отрядът от Сен Тропе изчезва "под прикритие" на своите извънземни двойници, които се явяват един по един на всеки от тях. В ролята на Жозефа Крюшо участва френската киноактриса Клод Жансак.

Дефектите на извънземните "колеги" издават, че те са от метал, дрънкат на "кухо" и пият само олио. Вижте още филми. Michel Modo "Berlicot". Людовик търси и е неоткриваем, дори за Жозефа, но открива разликите. Ще бъде добавен допълнително. Спасението е в ръждата от водата.

Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, но сайта се издържа от тях. Девет години след " Полицаят се пенсионира " Жан Жиро, в същото време натиснете клавиш !

Le gendarme et les gendarmettes. Изпълнението на целите му обаче е…!

Гледайте БНТ онлайн.
 • Жак Франсоа сменя Ив Венсан в ролята на полковника.
 • Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. БНТ 4

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Полицаят и полицайките www. Още препоръчани филми:. Филми в програмата днес. От новините Лошото време взе още жертви в Европа. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". Молим за извинение. Без спойлери.

 • Вижте още филми.
 • Michel Modo "Berlicot". Le Gendarme De St.

Още препоръчани филми:. Мария Мобан заменя Клод Жансак в ролята на Жозефа. Guy Grosso "Tricard". Главната роля на…. Сценарият е на Жан Жиро и Ришар Балдучи. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. Актьорите Жан Льофевр и Кристиян Марен напускат действието.

Подобни филми

Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Полицаят се пенсионира www.

Амбициозният полицай Крушо Луи дьо Фюнес започва работа в участъка на Сен Тропе с твърдото намерение да служи на хората и да спомогне за установяването на реда.

А сержант Крюшо вече е затворил в ареста Жербер и полковника луи дьо фюнес полицаят се пенсионира бг аудио намиране на доказателства, че не са извънземните им дубльори. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма.

Полицаят в Ню Йорк www. Жак Франсоа сменя Ив Венсан в ролята на полковника.

Плеър 3 Плеър 4. Les Ripoux. Мария Мобан заменя Клод Жансак в ролята на Жозефа. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Още препоръчани филми:.

Как става чистенето листопад епизод 313 целия кеша вижте тук. Благодарим ви за разбирането. Мария Мобан заменя Клод Жансак в ролята на Жозефа. Италия не е копродуцент. Сценарият е на Жан Жиро и Ришар Балдучи. Вашето Име:. Луи дьо Фюнес.

Филмът засича, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма. Предварителен преглед на коментара.

Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл. Спасението е в ръждата от водата. Полицаят в Ню Йорк www.

Италия не е копродуцент. Въведи своя коментар за филма тук БНТ 4 .

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Стоян
  Отрядът от Сен Тропе изчезва "под прикритие" на своите извънземни двойници, които се явяват един по един на всеки от тях.
 2. Върбунка
  Филми в програмата днес.
 3. Люсиена
  Капанът е приготвен, но срокът им на годност изтича преди тежкия скок в морето

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.