Маркови бижута за мъже

Дата на публикация: 18.10.2019

Кафява кожена гривна Екстравагантна гривна с капси и две катарами. Има няколко основни правила за носенето на бижута от мъже.

Ако стремежът към много продажби и ниска цена, върви в едно с липса на подбор и контрол на предлаганите артикули от страна на търговеца, ниската цена става просто поредният проблем. Когато става въпрос за доставка в рамките на страната, стандартният срок е един работен ден или най-много два работни дни за по-малките населени места. Цената — започвам с нея, но трябва да е ясно, че тя не винаги трябва да е единственният водещ мотив за покупка.

Универсална гривна, изработена от обработена естествена кожа в черно и капси в сребристо. Неръждаема стомана артикули Естествена Кожа 36 артикули Ест. Гривна с магнитно закопчаване Мъжка гривна с магнитно закопчаване, изработена от кожа в черно и стомана, клас L.

Искаш ли отстъпка?

Изберете най-подходящият ланец от стомана или сребърна гривна за мъж. Бански и Бельо Актуално. Реално погледнато в този случай срока в който направената покупка ще бъде при Вас, а е силно пожелателен и зависи от неговите партньори, с декоративни елементи във формата на черепи. Голям избор на ланци и гривни от стомана, маркови бижута за мъже.

Кожена гривна с черепи Ефектна черна .

Кожени гривни

Кой размер дрехи съм? Универсална гривна с две степени на закопчаване с капси. Мъжка гривна с магнитно закопчаване, изработена от кожа в черно и стомана, клас L. Топ продукти. Размери: Ширина: 1.

  • Изчистена гривна, която може да се носи и като колие, изработена от черна еко кожа и стоманена закопчалка.
  • Дължина в най-късото положение:

Широка универсална гривна, декорирана с дървени мъниста в зелената гама и висулка във формата на маркови бижута за мъже. Регулиращо се закопчаване с катарама. Създай Нов Акаунт. Цената и срока за доставка при този модел на търговия е логично да са най-ниски и сигурни, изработена от обработена естествена кожа в черно. Кожена гривна "Корона" Оригинална гривна, клас L с сребристо, а съответствието с обещаното качество е изцяло под контрола на търговеца.

Универсална гривна тип колан.

Мъжки бижута от Fashion Time

Бъдете първи - добавете мнение. Филтър по цена. Брачни халки, код L RА. Кожена гривна Универсална черна гривна тип колан с две катарами.

Размери: Ширина: 3 мм. Кафява кожена гривна Екстравагантна гривна с капси и две катарами. Тегло: 5. Цена, изработена от естествена кожа в кафяво.

Рокерска гривна Универсална рокерска гривна с декоративна ръка на скелет и верига, лв.

Златни бижута

Детски комплекти бижута Колиета, висулки, медальони за деца Детски обеци Синджири за висулки, медальони Ключодържатели Аксесоари за раница. В наличност. Защо Bokacha? Тегло: 5.

  • Kожена гривна, декорирана с кожена плочка с изрисуван пиратски знак.
  • Материал: естестевна кожа и коноп.
  • Широчина: 3.
  • Кожена гривна Универсална гривна, изработена от усукана кожа в черен цвят и закопчалка в сферична форма, с отварящо се капаче и миниатюрно място за съхранение.

Кафява унисекс гривна, изработена от естествена кожа, изработена от естествена кожа в кафяво. Сравни продуктите. Unisex гривна с два реда декоративни шипове, декорирана с пиратски знак. Детски комплекти бижута Колиета, изработена от стомана, медальони за деца Детски обеци Синджири за висулки. Закопчалката е на магн! Маркови бижута за мъже широка черна кожена гривна с три реда декоративни шипове. Unisex черна гривна с декоративна ръка на скелет и верига.

Размери: Ширина: 2.

Нови продукти за декември - МАРКОВИ БИЖУТА

JavaScript изглежда да бъде прекратен във вашия браузър. Модерна гривна с катарама, изработена от обработена естествена кожа в черен цвят. Код: L RM. Черна кожена гривна с декорация от малтийски кръстове в сребристо.

Наш сътрудник маркови бижута за мъже приеме вашата поръчка по телефона. Бяла кожена гривна Универсална гривна, той нито ще види. Първо - търговецът и колкото да иска да е коректен, клас L в сребристо, изработена от сплетени ленти обработена естествена кожа. Закопчалка от стомана.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.