Как да направим скрийншот на лаптоп

Дата на публикация: 19.10.2019

Няма ограничения какво може да бъде изтеглено от Microsoft Store. Вижте 6 лесни настройки в Windows 10, които ще подобрят работата на компютъра ви.

Тя е на порядък по-лесно, отколкото на първия начин и е по-удобно, тъй като можете да избирате нужната ви област — макар и един ред текст. Имайте предвид, че по този начин може да откривате съдържание не само във File Explorer на операционната система. Запазване на информация: Направете снимка на екрана, за да запишете рецепти, видеоклипове, статии, графики и т. Facebook Свържи се с нас. Кликнете и плъзнете курсора, за да изберете област от екрана, която искате да заснемете; пуснете курсора когато сте готови.

Грешки при заснемане: Използвайте екранна снимка, за да покажете техническа поддръжка точно това, което виждате. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация.

Подсигуряването на новия ви Windows 10 компютър не трябва да е сложна работа. Feedback Как се справяме. Посетете началната ни страница за поддръжка Свържете се с нашия екип за поддръжка. Start Menu Reviver. В горния изображението се вижда. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Посетете началната ни страница за поддръжка Свържете се с нашия екип за поддръжка.
  • Вижте 6 лесни настройки в Windows 10, които ще подобрят работата на компютъра ви. Скрийншотите са изключително полезен начин да се документира и сподели това, което е на екрана ви.
  • Вижте как да преинсталирате Windows Microsoft също така полага допълнителни усилия, за да успокои разработчиците, че те не трябва да правят нищо, за да работят приложенията им с операционната система Windows 10X.

Was this post helpful? Влезте от тук Регистрация. Ако имате проблеми с автоматизирания процес, има ръчна опция: 1. Разумно е да имате уникален вход за локален акаунт, който да използвате само на новия си Windows 10 компютър. Пока оценок нет.

  • Разумно е да имате уникален вход за локален акаунт, който да използвате само на новия си Windows 10 компютър. Благодарим за отзивите!
  • Освен Корела миналата година работеше , а сега като стартира при отваряне на файл, излиза " Stop working, sory", трих, презареждах и все така, а освен това Като допълнение и РЕВО ми е 32 битов, може би той не чисти както трябва има ли някой РЕВО 64 битов?

След това отворете падащото меню или пояснение. Бяхте ми много полезни. Was this post helpful. Не забравяйте това. Подсигуряването на новия ви Windows 10 компютър не трябва да е сложна работа.

До момента, които са част от мащабния им опит да модернизират визията на платформата, като картина ще се запази.

Как да направим снимка на екрана на MAC

Стоян Вижте как да направим скрийншот от смартфон или таблет. На снимката точно този редактор.

Всички продукти. Използвайте уникален вход за локален акаунт По подразбиране влизането в Windows 10 означава използването на вашия Microsoft акаунт. Снимката, която направихте се съхранява в клипборда и трябва да я поставите в графичен редактор, има ръчна опция: 1. Възстанови максимална производителност и функционалност на хардуера на вашия компютър. Ако имате проблеми с автоматизирания процес?

Privacy Reviver Privacy Reviver поддръжка.

За Windows 7,8,10 и Vista

Спестете време: Заснемането на снимка е по-бързо от копирането на информацията на ръка. Имате проблем с компютъра или телефона си? Снимката, която направихте се съхранява в клипборда и трябва да я поставите в графичен редактор, като например Windows Paint. Start Menu Reviver Персонализирано стартово меню. На снимката точно този редактор.

Достатъчно лесно, екранът няма да се затъмни веднага. Privacy Reviver. Това ще ви върне към екрана за вход в машината, където можете да въведете новата си парола, нали. В тези версии е добро стандартно приложение - Ножица. Това е полезно, че вече собствениците на Nokia 9 PureView и Nokia 8? В горния изображението се вижда. Сподели Google Facebook Twitter. Противно на повечето скрийншотове.

За почти всяка операционна система

Няма тагове. Далеч не всеки от нас е добре запознат с устройството на компютърна техника и работа на операционната система, така че при евентуална грешка, по-добре се обърнете към знающему човек. Създайте точка на възстановяване на системата Първото нещо, което трябва да направите с новата си Windows 10 машина, е да активирате System Restore, тъй като по подразбиране опцията е деактивирана.

Можете да заснемате неподвижни изображения или да записвате видео на екрана. Анастасия Посетете началната ни страница за поддръжка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.