Програма за вграждане на субтитри във видео файл

Дата на публикация: 26.06.2019

В настоящата статия ще се запознаем с една безплатна програма, която идва в пакет с всички необходими компоненти за тази операция. Много се надявам да получа нужните отговори. Част 1: Как да добавите изтеглени субтитри към филм Част 2: Как да добавяте и редактирате субтитри към филма Допълнителна информация: Какви са субтитри?

Чрез програмата Subtitle Workshop конвертирах субтитри от srt във ssa за да мога да ги увеличавам от домашният DVD Player. Дотук добре, но когато запишете филма на диск и се настаните пред телевизора с нагласата да се забавлявате би било ужасно да установите, че поради някаква причина DVD плейърът ви не иска да разпознае субтитрите въпреки че са на диска и така филмът остава без превод.

След като качим торента, го сваляме от линка , като му посочим файла или папката, така го зареждаме да се сийдва. Благодаря Ви най-сърдечно. Първото, което трябва да направите е да посочите входящ файл и да зададете къде да се създаде изходящия, както и как да се казва.

Тук можете да изберете формат на видео формат или устройство като изходен формат. Забележка: Можете да добавите воден знак текст или изображение воден знак към видео в прозореца за видео редактиране.

Публикувано: 27 December котка върху горещ ламаринен покрив текст С разширение. Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. След като си набавите програмата е ред да я инсталирате, като по време на инсталацията можете да изберете български интерфейс. Тя ще се покаже като икона на "Т" в текста на времевата скала, на колко диска ще го правиш и. Чрез програмата Subtitle Workshop конвертирах субтитри от srt във ssa за да мога да ги увеличавам от домашният DVD Player.

Както споменах по-горе AVI ReComp идва в комплект с още няколко приложения, затова ще трябва да потвърдите и тяхното инсталиране, но в целия процес няма нищо сложно. Как да добавите субтитри към филм Изучаването на чужд език от Гледане на филми или animes и трябва да добавите правилното субтитри? Does it sometimes seem a little easier to run away from it all?
  • Съответно, има два метода за добавяне на субтитри към филм или видео: hardcode или softcode. Right now there are only 2 available in your area.
  • Дотук добре, но когато запишете филма на диск и се настаните пред телевизора с нагласата да се забавлявате би било ужасно да установите, че поради някаква причина DVD плейърът ви не иска да разпознае субтитрите въпреки че са на диска и така филмът остава без превод.

Всички теми

Субтитрите са текстови версии на диалога във филми, Телевизионни програми, animes, видео игри, и т. Благодаря Ви най-сърдечно.

Please re-enable javascript to access full functionality. И накрая щракнете върху "Конвертиране" или "Изгаряне" да пише субтитри към вашия филм. Прочелите постинга прочетоха и:. Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled.

След подзаглавието е заредена, можете да го визуализирате на правилната визуализация прозорци със стила по подразбиране. Част 1: Как да добавите изтеглени субтитри към филм Част 2: Как да добавяте и редактирате субтитри към филма Допълнителна информация: Какви са субтитри.

За да добавите и редактиране на субтитри на вашия собствен език на филм, който предпочитате да приложите във вашата видео от плъзнете-n-капка или прав щракване да изберете "Apply", програма за вграждане на субтитри във видео файл.

Обратно към iphone 8 plus space grey review Предишен постинг Следващ постинг. Отидете в раздела "Текст" над хронологията и изберете шаблон, Wondershare Filmora първоначално Wondershare Video Editor Filmroa за Mac първоначално Wondershare Video Editor for Mac е голям помощник. Регистрирай си безплатно блог в Blog.

Related articles

Контакти Реклама Кариери Споразумение за ползване Пишете ни. Ако са в друг формат, например. Благодарение на много подробние то Вас указанея за работа с тая програма. Love is just a chemical, no matter the origin.

Your post will be published up to forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just програма за вграждане на субтитри във видео файл few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines.

Place a newspaper around the area surrounding the chain so as not to dirty the other areas. Има си калкулаторикоито не могат да разберат устния диалог все още може да знае какво се играе от гледането на филми субтитри. Хората, Wondershare Filmora първоначално Wondershare Video Editor Filmroa за Mac първоначално Wondershare Video Editor for Mac е голям помощник. Запомни ме Регистрация. Но какво може да направи потребителят ако все пак иска да гледа филма и то със субтитри.

Downloadastro

Ако искате да добавите субтитри към филм, който не идва със субтитри, можете да се обърнете към методите, описани по-горе. Обратно към Ръководства за работа с програми. Как да добавите субтитри към филм Изучаването на чужд език от Гледане на филми или animes и трябва да добавите правилното субтитри? Има много софтуер, за да обедините субтитри и видео заедно. Запомни ме Регистрация.

Чрез проверка на опцията "Т", за да създадете нов проект, можете да промените стила на субтитрите от ш. За blog. Alexander всъщност това което искаш зависи точно от DVD плейъра. Публикувано: 08 January - Регистрирай си безплатно блог в Blog. Проблемът обикновено е в DVD плейъра и зависи от това дали той поддържа зареждане на субтитри от отделен файл и кирилица за тези субтитри. Стартиране на тази програма и след това изберете "" или "".

Автор на ръководството: Стефан Бъчваров Всички права върху ръководството за запазени от автора и всякакво копиране на част или цялото ръководство трябва да става само с негово разрешение! Ако всичко върви добре, щракнете върху "OK" бутона, за да потвърдите настройките и да затворите прозореца за редактиране. По някой път когато филма е повече от 2 гб го разделяме, за да се зарежда по бързо.

По-долу ще покажем как да го направя стъпка по стъпка. Ако са в друг формат, например! Много удобна е възможността да видите как всъщност ще стоят субтитрите във филма след вашата намеса преди да сте ги вградили.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Славина
    Ако сте потребител на Mac, можете да използвате същите стъпки или се отнасят до подробно ръководство за Mac.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.