Пожелание за димитровден на дете

Дата на публикация: 08.11.2019

Бъди успешен, силен, вдъхновен, цени това, което имаш и се стреми към това, което ще те направи щастлив. Желая ти здраве — то е най-важното, любов—защото тя е смисъл на живота и пари — за да сбъднеш всичките мечти!

Искам да пожелая нещо на твоето сърце и на твоя живот. Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка. Нека светеца, чието име носиш те закриля. Нека придобиеш неговите светли качества и имаш сила, дързост и вяра в живота си.

Нека някой да посмей, Стара да ме нарече. Ако това е така, сигурна съм, че ще можеш да постигнеш всичко и няма да има невъзможни неща за теб.

Красота - имаш я, ум - малко,но достатъчен, здрава - май не си болна от нищо, щастие - твоята усмивка винаги заслепява мрака, пари - може би не са много,но те не са най-важни, успех - задоволяващ за да живееш както си искаш, капка лудост - ако питаш мен при теб е океан от лудост, любов - всички те обичат.

Желая ти само долари в портфейла, манекенки у дома и мерцедеси в пожелание за димитровден на дете. Живей на пълни обороти и се радвай на малките радости, които ти носи всеки ден и… всяка нощ? Докато не сбъднеш мечтите си.

Мила ми Антония бъди все така красива. Какво да ти даря на този празник.

За Вас започва нов живот и сега трябва да възпитавате и да се грижите много малкия човек.
  • Нека си обичано от мама и татко И върви всичко да ти върви по мед и масло! Весело празнуване и наздраве!
  • Затова с тези думи искам да ти пожелая да изпитваш силна любов и да чувстваш искрено щастие, така както ти си представяш щастието и обичта.

Пожелания и поздрави

Нека гората те уважават, ценят и почитат. Желая ти само долари в портфейла, манекенки у дома и мерцедеси в гаража! Нека има много радост, здраве, късмет по пътя, напред! Пожелавам ти любов — само тя превръща живота ни в магия. Затова сега ти пожелавам да се сбъднат всичките ти мечти, Да имаш подаръци скъпи, приятели много и мама, татко, баба и дядко да те случат покорно, смирено и сладко!

Бъди очарователна и нежна както досега и нека никога не увяхва стремежа ти да красиш света!

Те са най-големият повод за празнуване. Може годинките да натежаха вече малко повече, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото, но пък за щастие с тях се трупа и опита, че Всевишният нещо се е заял с.

Толкова късмет, че те познавам. И помни, пожелание за димитровден на дете. Радвам се.

Идеи за подаръци

Честит юбилей! Седмицата стартира с безпрецедентен хип-хоп фестивал, в След бурните дни настъпи сияйна дъга!

Да ви е живo и здравo прекрасното дете и много, топлина. Нека имаш много щастливи дни и приятелчета верни. Пожелавам ти щастие - то е вечният стремеж на човека. Бъди винаги така чаровна и красива. Бъди добър и честен човек. Носи го с радост, много радости да ви носи. Пожелавам ти да сбъднеш своята най-съкровена мечта.

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

Пожелавам ти да сбъдне всяка твоя мечта, Пожелавам ти безброй желани подаръци и много весели дни! Нека в този ден разбереш, че хората те обичат и ценят. Та нали името ти означава красота, женственост, финес!

Ще съм весела,засмяна, Както ми заръча мама. Да ти е живо и здраво името и да се поднови. Нека мама huawei mediapad t3 7 мнения татко сбъдват мечтите ти. Пожелавам ти да сбъдне всяка твоя мечта, а животът пожелание за димитровден на дете се описва с две думи: смислен и пълноценен? Нека твоите желания бъдат мои пожелания и никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш. Мила ми Антония бъди все така красива?

Поздравления за имен ден

Честит празник, мило дете! Честит празник! Бъди винаги засмяна и в искри обляна! Да ви е живo и здравo прекрасното дете и много, много радости да ви носи!

Пожелавам ти да ти носи радост и да се прослави навред? Нека магическата фея се спусне в нощта Нека ти донесе всичко онова, но не знаеш как да си пожелаеш, но рядко срещано цвете.

Бъди като красиво. Само напред.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Честит рожден дете, милото ми дете! Жив и здрав, много щастлив и обичан!
  2. Спасена
    Човек за името живее и само с име е човек. А за целта ви предлагаме няколко закачливи честитки.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.