Да научим таблицата за умножение

Дата на публикация: 27.06.2019

Умножението на изд. Тя се нарича още "таблица на Питагор".

Когато познае всички отговори без грешка може да го стимулирате с награда. Наистина действа. Не съдържа ненужна информация като лявата част от примерите за умножение. Интересни факти. Събиране на три числа с преминаване. Представяне на числата от 21 до като сбор на десетици и единици. Ако едно дете използва "таблицата на Питагор", то може да запомни много по-малко информация.

Деление с числото 2? Събиране на три числа с преминаване? После идват следващите. Събиране и изваждане на числата до с преминаване. Намиране на неизвестно събираемо!

Запазете спокойствие В стремежа си детето да научи таблицата на всяка цена, родителите често допускат някои грешки: 1.

Цитирай Полезно 3. Много зависи от учителя. Цитат на: Кристал в вт, 24 юли , Не съм я карала да я учи наизуст. Асоциациите също много помагат. Това не е таблица. Евентуално може би има и други подобни за другите числа, но не съм се интересувала.

Нашите мисли влияят на нашето здраве. Деление с числото Детето не трябва да помни, а да смята! Тя се нарича още "таблица на Питагор"? Да Важно. Останалите клетки съдържат сумата от умножението.

Бъдещия второкласник няма да учи сега лятото таблицата. За начало имате нужда от таблицата на Питагор: Често ще виждате таблицата изобразена по този начин: Това не е таблица.

Благодаря предварително на всички.

За. Затова е 18 сет, не защото трябва се се сетиш колко е на база на да научим таблицата за умножение детски анцунг адидас за момиче ровиш в паметта си Обобщение и тест.

Евентуално може би има и други подобни за другите числа, но не съм се интересувала. Всички произведения от таблицата с 10 завъшват на 0. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.

Таблица за умножение – хит сред учениците

ПГ по телекомуникации - приети та 52 Училища. Постоянната употреба на тази таблица позволява на детето да запомни цифрите неволно - то не трябва да прави почти никакви усилия, за да ги научи. Госпожата на дъщеря ми не ги е натоварвала да учат таблицата първи за втори клас.

Изучаването трябва да е забавно и увлекателно. Фют, лв. Видео урок: Умножение с числото 1. Съдружително свойство на събирането. Изгледай видео урока и умножението с числото 1 ще ти бъде много по-лесно! Числата от 0 до. Цитирай Полезно 6! Показвате картата на детето.

Таблица за умножение – принтиране:

Skip to content. Математика в игри! Регистрирай се Регистриран си?

Ооо, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност, ако го свържете с интересите на детето. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, зацепих. Обучението ще е интересно.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Митошка
    Връзка с Уча.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.