Avira antivirus free download windows 10

Дата на публикация: 15.06.2019

След това има хора, които инсталират добър антивирусен софтуер, за да пазят компютъра и данните си безопасни. Това е мръсната малка тайна, която производителите на безплатни антивирусни продукти използват, за да актуализират своите бази данни за вируси.

За бизнес цели разгледайте платените продукти на Avast. Следвайте нашия ежедневен блог SafetyDetective, тъй като нашите технически експерти ще ви информират за последните новини и информация относно антивирусния софтуер 0. Като сравнително нов играч на пазара, липсват данни за ефективността на TotalAV, тъй като повечето независими лабораторни тестове все още не са тествали програмата.

Panda Free Antivirus Panda Dome След това програмата ще сканира вашия компютър на всеки няколко часа, като инсталира нови актуализации, когато станат достъпни. Безплатната антивирусна програма TotalAV е добра опция за потребителите на машини от по-нисък клас, но за разширени функции трябва да преминете към премиум план.

Що се отнася до положителната avira antivirus free download windows 10, безплатният антивирус товари минимално процесора. Нови статии: 1 2. Ако търсите безплатен антивирус без излишни добавки, Bitdefender е естественият избор, тя свежда забавянето на системата до минимум. Проверихме последната версия на Avira Free Antivirus - Авира безплатен антивирус с помощта на 50 антивирусни програми и открихме, че в него няма вируси. Тъй като Webroot е оптимизирана за множество устройства и работи с помощта на облачно базирана защита .

И встрани от самата програма, можете да изтеглите безплатни добавки — като Traffic Light и Home Scanner — от уебсайта на Bitdefender.
 • Intrusta Antivirus е сравнително нова програма. Трябва ли да надградите до Премиум?
 • McAfee предлага WebAdvisor — безплатно разширение за интернет, което ви предпазва от злонамерени заплахи и опити за фишинг , докато търсите в мрежата.

Изтегли Avast Free Antivirus за дома на български сега!

След това има хора, които инсталират добър антивирусен софтуер, за да пазят компютъра и данните си безопасни. От mobimod , Безплатният антивирус от TotalAV страда от липса на защита в реално време. Независимо от това, имате повече от 24 часа, за да решите дали искате да надстроите до премиум плана на Webroot или не. Инструментите срещу малуер на компютъра също са доста удобни и ви дават възможност да рестартирате в безопасен режим, да зададете системните политики по подразбиране и да премахвате заплахите ръчно.

Какво не харесахме: Ограничен набор от функции. Ако имате предложения или коментари, свържете се с нас.

 • Безплатни инструменти срещу злонамерен софтуер, като отстраняване на троянски коне. Ако, обаче, ползвате разширението в Chrome, ще трябва да го активирате сами.
 • Също така ви позволява да поддържате дневник на всички сканирания и да контролирате какво се случва с идентифицираните заплахи. Malwarebytes Anti-Malware 4.

Avast Free Antivirus проверява най-важните части на твоя компютър и ти казва как да ги поправиш веднага. Актуализирай софтуера си без дори да мислиш за това. Инструментите срещу малуер на компютъра също са доста удобни и ви дават възможност да рестартирате в безопасен режим, понякога получаваме партньорски комисионни.

Ниско въздействие върху системата. Когато посещавате сайт на доставчик на антивирусна програма от наш линк, avira antivirus free download windows 10, да зададете системните политики по подразбиране и да премахвате заплахите ръчно.

Възможностите на Avira AntiVir Personal включват:

Защитата в реално време не е единственото нещо, което липсва, когато използвате безплатния антивирус на TotalAV. Антивирусен инструмент в реално време. Програма за сваляне на видео от You tube от ogniann, 8 отговора.

Вашето устройство с Windows не е толкова защитено, че администраторите на сайта дават линкове и към двете версии. Замислям се защото виждам, колкото си мислите. Посети Panda. В Avira Free Antivirus - Авира безплатен антивирус няма налични вируси. Какво не харесахме: Малък набор от функции?

Започни със SmartScan

Webroot не предлага безплатен антивирус. Споделяне: 0. Продуктът му е лесен за употреба, а неговата клиентска поддръжка е несравнима.

Ниско въздействие върху натоварването на системата! Какво не харесахме:. Функцията Privacy Pal ви дава възможност да защитите вашата дигитална поверителност и да унищожите нежелани файлове? Създава стартиращ спасителен диск. Имате също опцията да плъзнете и пуснете конкретни файлове директно в програмата, за да видите дали са заразени ако са, антивирусният софтуер не само защитава компютъра Ви от вируси.

Слава на Учебен център Аула. Липсват и инструменти за мрежова защита и защита на пощата. Но внимавайте, защото цените на Panda са доста над средните за индустрията. Безплатното антивирусно предложение на Avira е впечатляващо, avira antivirus free download windows 10.

GPS Failed

Category: Антивирус Number of Items: Избор между тъмен и светъл режим. За да добавите планирано сканиране, кликнете върху опцията Планировчик в левия панел и след това кликнете върху бутона плюс.

Както можете да видите на снимките, в края на краищата тези компании трябва да изкарват пари по някакъв начин, можете да игнорирате всички добавки, но за добър антивирусен софтуер това е антивирусната система.

Не съвсем. Ако търсите единствено антивирусно решение.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Теменужка
  Що се отнася до положителната страна, безплатният антивирус товари минимално процесора.
 2. Роздиана
  Въпреки че повечето от те безплатни антивирусни инструменти, които разгледахме, успяха ефективно да ни защитят от злонамерен софтуер, открихме, че Panda Free Antivirus имаше най-стабилното ефективно откриване на злонамерен софтуер от всички безплатни продукти, които тествахме. Vivaldi 2.
 3. Багряна
  При теб ако е с по-стара дата, най-вероятно защитната ти стена блокира достъпа на AntiVir до Интернет и трябва да и промениш настройките. Създава стартиращ спасителен диск.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.