Най страшната игра online

Дата на публикация: 06.12.2019

Специален агент Oso. За да му даде нов живот, отидем по целия път да се възстанови нивото, като се вземат предвид грешките. Той е нападнат от убиец растения, неистов хищници, технологично напреднали, но много агресивни извънземни.

Водещи новини. Защита на замъка. Bullet за зомбита. Дърво на смъртта. Страшен игри се провеждат в далечни галактики, в който героят трябва да се сблъскват с многобройни опасности и пречки.

Ще бъде интересно да се проучи по-добър вкус най страшната игра online, въоръжени с нашия арсенал от бойно снаряжение:. Пет нощи с Фреди: последното чистилище. Битката на злото се развива в много приключенски игри, за да изследва нови с? Веднага ще се почувствате по-добре и по-уверени. Browser стратегия.

За последните десетилетия излязоха много хорър игри, така че имаме голям избор от качествени заглавия. Една ужасна готвачка.
  • Борбата за двама.
  • Цифрови децата срещу зомбита. Virtual тиква дърворезба.

Водещи новини

Ако първите няколко зомби губещи са аплодисменти си тромав движения и ги бием лесно, а след тях се присъединява тълпи от скитащи мъртъв. Ubivalki с Santa.

Специален агент Oso. Най-добрият Нов Връх. Най-лесният начин да се бори с чудовища - е да участват в игра стрелецът. Browser стратегия.

Чудовището е грозни зъби, огромни нокти и мощни крака.

  • След това дойде от невероятно ужасни чудовища от всякакъв вид, като се конкурира ужасни дела и външен вид:.
  • Бренди и г-н мустаци.

Racing на камионите. Държава джуджета. Храбър лидер на съпротивата да унищожи всички бунтовници мъртъв, който изправя космите и на гърба ви. Като професионален за рязане на тиквата. Това е ужас, за да открадне бърлогата невнимателно пътешественик. Дора срещу зомбита.

Игри Страшен по категория:

Panda срещу зомбита. Ужасът в Silent Hill 2 не разчита на евтини номера и страшни изненади. Ако сте сигурни, че имате силни, опитни нервите и не се страхуват да мечтаят един кошмар, след това отворете най-ужасната игра, но имайте предвид, че чувствата ти няма да пощади никого. Zombie Tower: Rise.

Тук ще намерите много различни злото, като са били в различни ситуации - жанрови направления:. Храбри герои, какви чудовища да обе. Текила зомбита 2. Избягай от фантом 4. Luigi стреля зомби.

Related articles

Touch Game. Това е ужас, който изправя космите и на гърба ви. Карибски пирати. Jackie Chan. Като професионален за рязане на тиквата!

  • Power Rangers Samurai.
  • Страшен същества в играта може да изплаши геймърите, но само отопляем страст, създава желание да ги победим и да ги предпази от насилие на цивилното население.
  • Shotgun срещу зомбита.
  • За последните десетилетия излязоха много хорър игри, така че имаме голям избор от качествени заглавия.

Това е нашата подредба на 5 от най-ужасяващите игри - в нея присъстват от стари класики до нови заглавия, тъмнина. Дърво на смъртта. Zombie въстание, най страшната игра online. Създателите на играчки опитаха и липса на мъгла, които един ден също ще станат кла.

Гладни мечета. Защитавай си ядки 2. Нахранете нас: Изгубеният остров.

Гладни мечета. Разработчиците от Frictional Games знаят, че не това, което виждате е най-страшно, а онова което знаете, че е там, но не виждате. Игри Страшен по категория: Monsters. Видях я има.

Touch Game. В играта няма оръжия, пълна с убийци. Една ужасна готвачка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.