Дизел или бензин се кара по лесно

Дата на публикация: 30.06.2019

Това е истината. Мистериозна смърт на биткойн трейдър, държащ млн.

Като дам на контакт чакам да изгаснат лампите и тогава паля. До коментар 53 от " Тонката ": Тонка, в сайта на VW влизал ли си да видиш кое с какво се продава и за колко пари? Аз залагам на бензин, при подходящ двигател дава разход с литър над дизелов двигател, но не тровиш себе си и хората около теб, което е много по-важно отколкото това дали ще дадеш лв повече на седмица щом даваш по лв за цигари за същия период. Масово у нас дизелите са стари с липсващи пречиствателни уредби, а това е равно на бавно самоубийство.

Ако колата има компютър, на дисплея изписва как да запалиш.

Нямал съм голям бензинов автомобил. По принцип когато нещо е по-скъпо от друго нещо това означава че по-скъпото е по-хубаво. До 16 ч. Компанията наема паркинги и площи за колите си след дизеловия скандал и въвеждането на новия стандарт? Ама нали,то Шкода не е кола, Рапид е смотан,ще му се счупи нещо,щото е на газ. Това е моята преценка.

Сменям предавките по слух и по нюх. Режисьорката Светла Цоцоркова за втория си пълнометражен филм "Сестра", който трупа награди преди българската премиера. Бих се насочил към малолитражен автомобил до към 1.

Статистика на изпълнението

Бензин се взема ако караш малко. Shto ne sravnqvate atmosverni dvigateli da vidim togava. Това е причината, поради която дизеловият мотор трябва да е по-здрав и респективно води до увеличаване на теглото му. На старо дизелите са издухани много карани. Айде някой да даде реално инфо защо дизела бил по-скъп за поддръжка, не само градски митове.

Шофирайте разумно. Некъде към година е колицата. Moje i na niakoi Huyndai da skochish i te sa zdravi koli. Германското правителство договори мерки за дизеловите автомобили Шофьорите ще могат да избират между финансови стимули за смяна на колата или хардуерно преоборудване 2 окт Ако и следващите дизели са такива, не искам да чувам вече за бензинова кола.

Рядко изкарват над км без проблеми.

Водещото днес

Shto ne sravnqvate atmosverni dvigateli da vidim togava. До тогава си сменил доста комплекти бензинови. И още нещо за разходите и вървежността.

Хайде 5 лв.

Да нямаш в в предвид електрически автомобил. Дино стенд. Усеща се особено зимата. Всичко е бензин, обикновено V6 и нагоре. А по въпроса за крехкостта на двигателите - въпросът е субективен.

Още по темата

Това, че с дизел можеш да потеглиш без газ - ами на всяка бензинова кола можеш да го направиш, ако си прецизен със съединителя. Успех при избора. Аз си се радвам на шестцилиндров бензинов атмосферен и нямам никакво намерение да минавам на газ, метан или дизел.

  • До коментар 5 от " сашо ": И за онова Аудио дето три години подред удряне всички бензини на Лю май от земята.
  • После да ми говорят, че дизела бил бавен.
  • Всичко зависи от експлоатацията и поддръжката на колата.
  • Първата стъпка с плъг ин хибридите а после изцяло електричество.

Аз си го намирам дизел или бензин се кара по лесно 1. Висока цена на поддръжка сравнена с бензиновите автомобили от този клас. Който каквото му радва душата това да си кара със здраве? Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.

Зависи от колата. Аз мисля, че дизел на незнайни километри скапе ли се нещо по горивна система,се дават пари за нова кола от същия калибър. А това "нищо конкретно " написахзащото колкото и ръководство за решаване на задачи по механика да прегледах на подобна тема ,нямаше ясно определение,при едни цени на горива,близки разходи в градско условие на каране. До коментар 17 от " гост ": Ти колко бензинови яхти си видял.

Препоръчан отговор

Тези които твърдят, че всички дизели тракат да се повозят във Audi с AFN дизел- мърка като бензин и работата на двигателя не се усеща. Дизеловите в градски условия се утрепваш от превключване ако не е автоматик,а това е досадно. Освен това турбокомпресорите при дизеловите мотори се появяват значително по-рано и поради тази причина са технологично по-усъвършенствани.

До коментар 20 от " Реалист ": Щото си прост До коментар от " Гост ": И това е вярно. Когато автомобилите от тези чисти страни станат на години където вече започва да е скъпо да се поддържат, те отиват в бедните страни като България.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.