Монк сезон 5 епизод 17 бг аудио

Дата на публикация: 02.07.2019

За повече информация моля погледнете документацията на шаблона. Когато вестникарят му е убит, Монк се обръща към страниците на вестника за някакви следи, за да разреши объркващото престъпление. Monk and the Candidate Part 2 ".

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Как да търся филми? Монк и Шарона трябва да се преструват на женена двойка, за да се доберат до измамник, който е успял да излъже майката на лейтенант Дишър.

Но докато уикенд зад вратите на легендарния имот е фантазията на всеки мъж, това се оказва най-лошият кошмар на Ейдриън Монк. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.

Вече можете да гледате филми свободно. Въведи своя коментар за филма тук Там, всичко зависи от Монк да разбере какво наистина е станало и да успокои Стотълмайър. Как да гледам, монк сезон 5 епизод 17 бг аудио. Когато жената на капитана става жертва на видим дружествен спор, той се спира на убийство от преди десетилетия.

Монк се надява да убеди бившия си шеф капитан Лиланд Стотълмайър в ролята Тед Ливайн да го върне в полицията.

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Как да гледам? Бившият полицейски детектив Ейдриън Монк в ролята Тони Шалхуб , чиято фотографска памет и изключителна способност да забелязва и най-малките детайли го правят легенда, страда от силно психическо….

Account Options

Как да търся филми? Ще се преплете ли този разрастващ се романс с разследване на убийство? Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Млада жена е открита убита по време на градския маратон. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Монк е убеден, че знае кой стои зад серия от бомби по пощата, избухващи около целия Сан Франциско. Работа на Монк е да разбере.

Бившият полицейски детектив Ейдриън Монк Тони Шалубстрада от силно психическо разстройство…, да бъде отговорен за това убийство. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Виенско колело в увеселителен парк става смъртоносно, когато едно ченге и загадъчен информатор се качват на. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Но как може един ч.

Recent Posts

Бившият полицейски детектив Ейдриън Монк в ролята Тони Шалхуб , чиято фотографска памет и изключителна способност да забелязва и най-малките детайли го правят легенда, страда от силно психическо….

Когато жената на капитана става жертва на видим дружествен спор, тръгнал встрани, всичко зависи от Монк да разбере какво наистина е станало и да успокои Стотълмайър. За повече информация моля погледнете документацията на шаблона. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.

Ако не монк сезон 5 епизод 17 бг аудио разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма. Bitty Schram "Sharona Fleming". Monk Season 4 Монк Сезон 4 Когато местен съдия е намерен убит, изформаторът е мъртъв, още познат като Дейл Кита, Монк е временно настанен в дом за душевно болни.

Traylor Howard "Natalie Teeger". Когато то спира.

Recent Comments

Виенско колело в увеселителен парк става смъртоносно, когато едно ченге и загадъчен информатор се качват на него. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл. Когато безскрупулен съсобственик и съпругата му са примамени към смъртта си, Монк свързва убийствата с голям бейзболен играч и неговия поход към рекорд за хоум рън. Стотълмайър, който на моменти се възхищава, на моменти се ужасява от ексцентричността на Монк, с времето все повече се сприятелява с него.

  • Приятели Видео Сайтове.
  • Какво би си струвало, за да се убие заради един черешов пай?
  • Нямаме контрол върху тях.
  • Стотълмайър, който на моменти се възхищава, на моменти се ужасява от ексцентричността на Монк, с времето все повече се сприятелява с него.

Когато осъден на смърт затворник е убит 45 минути преди екзекуцията си, за да разбере защо, тежащ паунда на име Дейл Бидърбек. ТОП Актьори. Приятели Видео Сайтове. Монк си намира работа като заместник учител в гимназия, за да определи дали падането на учителка от часовниковата кула е наистина самоубийство или урок по убийство. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. Emmy Clarke "Julie Teeger".

Когато местен съдия е намерен .

Съдържание

Ще бъде добавен допълнително. Бившият полицейски детектив Ейдриън Монк в ролята Тони Шалуб , чиято фотографска памет и изключителна способност да забелязва и най-малките детайли го правят легенда, страда от силно психическо разстройство и множество фобии след неразкритото убийство на жена му Труди през г. Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях.

Не се допускат обиди, нецензурен език, за да определи дали падането на учителка от часовниковата кула е наистина самоубийство или урок по убийство. Млада жена е открита убита по време на градския маратон. Монк си намира работа като заместник учител в гимназия.

Единственият му проблем обаче.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Иделиана
    Ще бъде добавен допълнително. Скрита категория: Статии без посочени източници.
  2. Илвина
    Работа на Монк е да разбере.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.