Компютри втора ръка dell optiplex

Дата на публикация: 02.07.2019

Твоят имейл:. Ние в PCLife гарантираме, че всеки компютър в нашият магазин се тества и реновира от компютърни техници, за да сме сигурни, че ще работи дълго и безпроблемно след покупка. Xeon E3.

Търсене по Марка. Промо продукти. Това позволява на сайта да функционира и да подобряваме услугата, чрез анализ на потреблението и показване на реклами според вашите интереси. Който и от вариантите да изберете, със сигурност той ще е работоспособен, защото всеки от тях е преминал предварителен тест, а също се предлага и с гаранция, така че доверете ни се. Обърнете внимание на индексите за производителност на процесор, които сме публикували в сайта.

Генерация на процесора Intel 4-та генерация Intel 3-та генерация Intel 2-ра генерация. Тип CPU. Intel Core 2 Duo 2-ядрен. Цена лв. Търсене по Марка.

Intel Xeon. Покажи по: 12 продукта 24 продукта 48 продукта 96 продукта. Всеки от нас има различни потребности и нужди.
  • Dell Optiplex MT - Втора употреба. Филтри за Сървъри Цена лв.
  • От GB до GB. Вашата количка е празна Количка Поръчка.

Защо обновен или ремаркетиран компютър втора ръка

Безплатна доставка до 24 ч. Филтри за Компютри Цена лв. Intel Core 2 Duo 2-ядрен. Когато динамиката на времето поставя пред нови изпитания вашият бизнес, бързо трябва да откриете нови начини да се справите с всяко предизвикателство. Сред тях дори се срещат компактни форм-фактори и оптимален производителен хардуер за различни бизнес-задачи; OptiPlex Series - отличаващи се с повишена сигурност и защита, тези системи, въпреки компактността си, демонстрират повишена и безкомпромисна мощ.

Статус А Купи за 96,00 лв. Dell Optiplex MT - Втора употреба. Защото освен голямото разнообразие от конфигурации и дизайни, при нас цените са много по-ниски от тези на новите аналози! Над GB. Филтър Показани са 1 - 12 oт продукта.

HP EliteDesk 800 G1

За много частни клиенти и фирми бюджета е ограничен, а те не искат да правят компромис с производителност и надеждност на закупената техника.

Статус А Купи за ,00 лв. Обърнете внимание на индексите за производителност на процесор, които сме публикували в сайта.

Филтър Показани са 1 - 12 oт продукта. Lenovo ThinkCentre M83 - Втора употреба. Когато динамиката на времето поставя пред нови изпитания вашият бизнес, бързо трябва да откриете нови начини да се справите с всяко предизвикателство.

Dell Optiplex 6 месеца гаранция. Всеки от нас има различни потребности и нужди.

Какво представляват компютрите втора употреба?

Intel Core 2 Duo 2-ядрен. Филтри за Сървъри Цена лв. Точно в такива случаи е подходящо закупуването на компютърна техника втора употреба. OptiPlex X Затвори.

Без надеждна и добре работеща компютърна техника, който Ви осигурява спокойствие и сигурност. Начало Компютри и компоненти Компютри втора ръка Цените за употребявани компютри тук започват от 99 лв. Благодарим Ви, че споделихте Вашето ревю. Те се отличават с невероятна ергономичност, като Apple, бизнеса ви трудно може да се развива добре.

В сайта ще откриете марки, както и достъпна производителност за извършването на всевъзможни служебни и домашни компютри втора ръка dell optiplex. Паралелен порт. Избирайте употребявана компютърна техника от доверен доставч. Intel 2-ра генерация? Принтери Мултифункционални.

Няма добавени продукти!

Който и от вариантите да изберете, със сигурност той ще е работоспособен, защото всеки от тях е преминал предварителен тест, а също се предлага и с гаранция, така че доверете ни се.

С тях можете да подпомогнете своята корпоративна дейност, да се забавлявате, да разчитате на мощен и надежден съюзник винаги когато става въпрос за техника. Dell XPS 6 месеца гаранция.

Филтри за Компоненти Цена лв. Техниката достига до вас с безплатна доставка до вашия дом или офис. Intel 2-ра генерация.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.