Седемте рилски езера хижа

Дата на публикация: 16.06.2019

Е, чак отвсякъде разкош не е, не е Шератон. Здравей, ами със сигурност ще спиш в една от двете хижи - или старата 7те езера, или новата Рилски езера.

Примирихме се, като си казахме, че нямаме избор - имаше и малки деца с нас Хижа Седемте езера. Е, чак отвсякъде разкош не е, не е Шератон. Не знам как ще изкарам четири дни като имам в предвид коментарите за хижата и обслужването на персонала. Ходил съм само през зимата, тогажа си трябва спален чувал.

Дата на настаняване Дата на напускане. Въведете датите си и изберете от хотела и други места за престой Моля, които резервират хотели в Паничище. Популярно сред гости, въведете своята дестинация.

За мен проектът е пълен провал и не бих се възползвала от него втори път. Който и от двата варианта да изберете, от хижа "Рилски езера" при безснежни условия за "Седемте езера" има още около 45 минути преход по маркираната пътека, седемте рилски езера хижа.

А иначе природата е супер! Затваряне без запазване. Дали бихте могли да ми кажете, какво е положението с хората в тази хижа и местност?
  • Бисквитки, използвани от Booking. The stuff is great and very welcoming.
  • Нека запазим Рила и въобще България красиви! Къща за гости Villa Eva се намира в Паничище, на 5 км от лифта за Седемте рилски езера, и предлага настаняване с бар, безплатен собствен паркинг и градина.

Планирате пътуване, за да видите Лифт „Седем Рилски Езера“? Разгледайте последните отзиви и оценки.

Rooms are nice. Този 4-звезден хотел предлага ресторант, фитнес център, бар, общ салон, детски клуб и паркинг с услугата паркиране на колите на гостите от Мисля, че х. Под лифта минават непрекъснато джипове, които вдигат прах и шум до Бога и човек, докато се вози, има чувството, че минава над строителна площадка.

Но условията са нормални за преспиване и храната не е скъпа за хората които не си носят.

  • Здравей, ами със сигурност ще спиш в една от двете хижи - или старата 7те езера, или новата Рилски езера.
  • Friendly staff, nice breakfast and comfortable beds :.

Впиши се и напиши отзив! Ако х. Разрешението за построяването на по-добри тоалетни не зависи от хижаря, седемте рилски езера хижа. Но сега тая нещастна управа ще прави лифтове за Рилските езера,от Сапарева баня така че едни седемте рилски езера хижа ще унищожат Красотата на тая Велика Планина,нека всеки да ги знае че тука са най безакълните хора!

Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Помощ от oтдел Обслужване на клиенти Станете наш дистрибуционен партньор Booking.

На новата хижа водоизточника е от подземни каптажи, водопровод, водохранилище със заградена санитарноохраняема зона, а от тях водата влиза в хижата през Ултравиолетова бактериоцидна инсталация за пречистване. Нека запазим Рила и въобще България красиви! Евентуално може да успеете да се класирате през седмицата, но няма никаква гаранция.

Някой да разполага с друг телефон или информация - защо го правят?

През август, фитнес зала. Жоро 17 Aug AM. Предлага а-ла-карт ресторант с камина и зона за отдих с хидромасажна вана, в района на хижа "Седемте езера" се издига палатковия лагер на пристигналите за Паневритмията членове на Бялото братство, взеха ни от Дупница и ни закараха до хижа Пионерска където се седемте рилски езера хижа Aktualen nomer e Много добър.

Дойде с два големи микробуса с климатик.

Xижа Седемте езера

Toggle navigation. Но условията са нормални за преспиване и храната не е скъпа за хората които не си носят. Но това е нормално за планината. Макар разположението й да е повече от прекрасно, спалните помещения, както и цялата хижа изобщо, нямат вид на добре поддържани. Хижата е прекрасна,атмосферата е приятна,условията не са много добри, но не е ли по-забавно ако спиш с още 10 човека,отколкото сам и при това на нарове!

  • Разрешението за построяването на по-добри тоалетни не зависи от хижаря.
  • Абе мизерна..
  • Но условията са нормални за преспиване и храната не е скъпа за хората които не си носят.
  • Анонимен посетител 01 Aug AM.

Тези хоракоито обслужват хижата са алчни, липсва като комфорт, има си го елемента на хижата. Странник 18 Jun PM. Каквото, че има проблем и се намира начин да се ре. Хубаво е че все още как живея сега бг аудио е седемте рилски езера хижа комерсиализирана като рилски езера! Краси 26 Jun PM. Или може би сравнявате цените там в обща мизерна стая на нар с непрани чаршафи със цените в реновирана двойка със собствен санитарен възел и телевизор на новата хижа.

Нормалните хора идват и казват като нормални хора.

Как да стигнем до хижа Седемте езера:

Дата на настаняване Дата на напускане. Благодаря Ви. Анонимен посетител 15 Aug PM. Toggle navigation.

Беше върхът. А то не е в района на тази хижа. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости!

Пафката и Ваня са истински хижари и си разбират от работата.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.