Комбинирана готварска печка gorenje kc6355xt

Дата на публикация: 09.01.2020

Светлинен и звуков сигнал ви информира, когато температурата е подходяща. Без микро пори, емайлът покрива вътрешността на фурната и тавите, като ги прави изключително издръжливи на високи температури. Връзка с нас.

Контакт Формуляр поправка на продукт Формуляр връщане на продукт Формуляр жалби. За да активирате газовия котлон просто натиснете копчето надолу и завъртете до желаното ниво с една ръка, докато другата е свободна. Сервиз на Gorenje Гаранция Къде да намерите продуктите ни Контакт. Вдъхновена от традиционните фурни за дърва, тя позволява горещият въздух да се движи свободно.

DVD плеъри.

Петната и мазнините са омекнали и могат лесно да бъдат забърсани с кърпа. AquaClean Лесно ежедневно почистване. Инверторни климатици. Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти! Защита на личните данни. BigSurface Достатъчно място за всяка тенджера или тиган.

PerfectGrill Двоен нагревател за равномерно изпечена храна. Комбинацията променлив нагревател може да използва или външния или вътрешния, или и двата едновременно.

Технически характеристики

Системата DynamiCooling ефективно охлажда външната част на печката, за да предотврати наранявания, причинени от висока температура. Електронни кухненски везни и кантари. След едва 30 минути, резултатите ще бъдат видими по цялата повърхност и тавите за печене. Намалява ли цената? Фризери за вграждане.

Кухненски смесители за вграждане. Следвай. Съдомиялни за вграждане. Енергиен етикет. ECXC Електрическа печка. Системи за домашно кино!

View All Дребни Електроуреди. Инструкции за употреба и свързване Енергиен стикер Продуктов фиш Продуктов лист. Необходимо е само да сипете половин литър вода в тавата за печене и да активирате AquaClean след всяко готвене.

Електрически скари, а технологиите се грижат храната да е равномерно изпечена на всички нива. Покритието на вътрешността подобрява отразяването на топлина и гарантира допълнителна изолация. Решетка от ковано желязо С отличен вид, грил и барбекю. Абонирай се.

Пълната ширина на фурната се използва ефективно, стабилна и издръжлива. Още функции По-малко функции.

Основна информация

BigSurface Достатъчно място за всяка тенджера или тиган. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Климатици и Отопление Инверторни климатици Касетъчни климатици Колонен тип климатици Отоплителни уреди Вентилаторни печки Електрически камини Камини на твърдо гориво и пелети Конвектори Котли Радиатори Слънчеви системи и колектори Уреди за ароматизиране и пречистване на въздуха.

Печене на няколко нива: Комбинацията от технологията MultiAir и формата HomeMade позволява да решите най-сложната задача: приготвяне на до 4 ястия наведнъж.

Запалване с една ръка - Лесно и удобно - Запалването на котлоните с една ръка гарантира допълнителен комфорт и лесно управление на плота на вашата печка. GentleClose плавно затваряне на вратата Достатъчно е леко докосване. Изтегли каталог. Необходимо е само да сипете комбинирана готварска печка gorenje kc6355xt литър вода в тавата за печене и да активирате AquaClean след всяко готвене. Интелигентното разположение на нагревателите позволява оптимално разпределение на топлината и гарантира отлично печене всеки път, комбинирана готварска печка gorenje kc6355xt, като последният е разположен вътре в големия.

PerfectGrill - Двоен нагревател за равномерно изпечена храна - Отличните резултати се постигат от комбинация между голям и малък нагревател, вътрешността на фурната винаги остава стерилна и безопасна. Сандвич тостери. Затова, или и двата едновременно!

Технически характеристики/размери

Пълната ширина на фурната се използва ефективно, а технологиите се грижат храната да е равномерно изпечена на всички нива. Печките Gorenje предлагат увеличена повърхност за печене и употребата на екстра големи тави. Уреди за готвене на пара.

Уреди за ароматизиране и пречистване на въздуха? Запалване с една ръка Лесно и удобно. За да активирате газовия котлон просто натиснете копчето надолу и завъртете до желаното ниво с една ръка, лесно и ефективно. Бързо.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.