Игра на хорове балкански песни

Дата на публикация: 04.07.2019

Хор "Звъника" пее за плевенчани тази вечер на площада. Младите плевенски хористи ще покажат най-доброто от своя репертоар на 16 декември. Макрон: Kолониализмът бе сериозна грешка автор: Дума visibility

Всички права запазени. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност. По време на нетрадиционния музикален формат хоровете изпълниха 9 задачи - "Любими български песни", "Песни на Адел", "Балкански песни", "Български песни от Македония", "Руски песни по случай победата над хитлерофашизма - 9 май", "Хеви метъл", "Филмова музика", "Песни на "Ку-ку бенд" и "Песни на AББA". Най-популярните песни на Емил Димитров ще звучат на финала на първия по рода си телевизионен проект "Игра на хорове", реализиран от "Шоуто на Слави".

Хор "Звъника" с концерт по повод 15 септември. Смесен хор "Звъника" разтърси ефира с изпълнението си на "Черната овца". Черни Вит.

Маестрото към Ваня Делийска: Може да се гордеете с вашите деца. ДРУГИ btn acc. Кметът Георг Спартански ще подкрепи лично момчетата и момичетата на Ваня Делийска в петък. Макрон: Kолониализмът бе сериозна грешка автор: Дума visibility. Бюджетът на София за хороскопа за днес дева. Мартин Митев пожела успех на абитуриентите на "Звъника". Хор "Звъника" изпрати един от игра на хорове балкански песни си сезони с торта.

Сблъсъци между протестиращи и полиция в Перник Сблъсъци между протестиращи и полиция в Перник. Кметът Георг Спартански ще подкрепи лично момчетата и момичетата на Ваня Делийска в петък.

Декември ´19

Хор "Звъника" пя на площада за плевенчани. Хор "Звъника" пее за плевенчани тази вечер на площада. Крум Зарков: Законовите изменения за съдебната власт не бива да са хаотични автор: Павлета Давидова visibility Хор "Звъника" изпрати един от най-успешните си сезони с торта. От хор "Звъника" отправиха специални благодарности към Plevenutre.

Гласувайте за плевенските деца по време на предаването, а също така призовете своите приятели и познати да го направят. Превозвачи на игра на хорове балкански песни срещу тол таксите на 13 януари автор: Дума visibility Ние не отразяваме новините, ние ги правим. Смесен хор "Звъника" обра овациите и в четвъртата задача в "Игра на хорове". За нас Контакти Реклама Общи условия. Горанов обеща евро след три години автор: Дума visibility Смесен хор "Звъника" ще изпълнява "Ад и рай" в "Игра на хорове" Видео.

Слави към хор "Звъника": Израствате с всяка следваща задача.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Хор "Звъника" ще пее за празника на Медицински университет - Плевен. Хор "Звъника" пее за Плевен тази вечер. Русия ще транзитира през Украйна млрд.

Възпитаниците на Ваня Делийска ще представят всичките си изпълнения от шоуто "Игра на хорове". Новини с таг "Звъника". МУ-Плевен отбелязва 31 октомври с двойна промоция и награждаване на преподаватели. Всички пред екрана - да подкрепим хор "Звъника" на финала в "Игра на хорове". Новините Мултимедия.

Новини с таг "Звъника" (46)

Възпитаниците на Ваня Делийска ще представят всичките си изпълнения от шоуто "Игра на хорове". Приходите от чужди туристи намаляват автор: Дума visibility Хор "Звъника" с концерт по повод 15 септември. По повод годишнината си и 11 май - Ден за почит към Светите братя Кирил и Методий.

Маестрото към Ваня Делийска: Може да се гордеете с вашите деца!

Хор "Звъника" ще зарадва плевенчани с предколеден концерт тази вечер. Хор "Звъника" ще зарадва плевенчани с концерт в неделя?

Възпитаниците на Ваня Делийска ще игра на хорове балкански песни всичките си изпълнения от шоуто "Игра на хорове". Хор "Звъника" пее за Плевен тази вечер. Хор "Звъника" отново перфектен в "Игра на хорове", следващата седмица ще пее хеви метъл?

Горанов обеща евро след три години автор: Дума visibility Приходите от чужди туристи намаляват права колонка за днес Дума visibility Куба с премиер за пръв път от г.

Във втората част на грандиозния 150-минутен спектакъл финалистите ще представят песен по свой избор

Той беше гост на традиционния абитуриентски концерт в Арт галерията в Градската градина. Крум Зарков: Законовите изменения за съдебната власт не бива да са хаотични автор: Павлета Давидова visibility За нас Контакти Реклама Общи условия.

Най-популярните песни на Емил Темакс велико търново телефон ще звучат на финала на първия по рода си телевизионен игра на хорове балкански песни "Игра на хорове", реализиран от "Шоуто на Слави"?

Сблъсъци между протестиращи и полиция в Перник Сблъсъци между протестиращи и полиция в Перник? С призив да подкрепят таланта и куража на децата се обърна към плевенчани началникът на отдел "Култура" Стефка Григорова. Ето го новото предизвикателство пред "Звъника" в "Игра на хорове" Видео.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Румена
    Хор "Звъника" ще зарадва плевенчани с концерт в неделя. Плевенските деца могат да постигнат чудеса - хор "Звъника" го доказа.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.