Лазерни мултифункционални устройства цени

Дата на публикация: 28.01.2020

Черно-бял печат. Скорост на двустранно цветно и черно-бяло сканиране от 56 изобр. Когато избирате МФУ, непременно се поинтересувайте от консумативите и техните цени!

Свързаност Безжична. Високоскоростно мултифункционално устройство за големи натоварвания. DCPLDW Мултифункционално устройство за големи натоварвания Мултифункционално устройство за големи натоварвания Печат, копиране и сканиране Скорост на печат от 46 страници в минута и сканиране с до 50 страници в минута изображения в минута Капацитет на хартия от листа, разширяема до листа Делят се на две главни категории — мастилоструйни и лазерни.

X Затвори. Скорост на двустранно цветно и черно-бяло сканиране от 56 изобр.

LAN мрежа. Цена лв. Мултифункционални устройства. Мултифункционалните устройства, разполагат с вграден принтер. Печат на размер A3.

Печат на размер A3. Монохромен или цветен Цветен.

Лазерни мултифункционални устройства на изгодни цени

Кабелна мрежа. Автоматично двустранно копиране. Вижте подробности Прибави към сравнение. Мултифункционалнo устройствo Brother DCP Гаранционен срок 36 м 24 м 12 м -. Печат на размер A3. Високоскоростно мултифункционално устройство за големи натоварвания.

  • Съществени спецификации са опцията за двустранно отпечатване и капацитетът на тавата за определен брой листове хартия. Твоето име:.
  • Цветни лазерни мултифункционални Монохромни лазерни мултифункционални. Това позволява на сайта да функционира и да подобряваме услугата, чрез анализ на потреблението и показване на реклами според вашите интереси.

Топ продукти Промо продукти. За да можете да използвате всички функции на www. MFC-LDW Мултифункционално устройство за големи натоварвания Мултифункционално устройство за големи натоварвания Печат, как да оправя субтитрите kmplayer и факс Скорост на печат от 46 страници в минута и сканиране с до 50 страници в минута изображения в минута Капацитет на хартия от листа, а също и управление от мобилни устройства смартфони и таблети, лазерни мултифункционални устройства цени.

Модерните решения позволяват безжична връзка с компютрите посредством Wi-Fi. Високата разделителна способност и ниските разходи за печат при мултифункционалните устройства на Brother отговарят на изискванията за големи обеми на документи в натаварени офиси.

лазерни мултифункционални устройства цени

Категории / подкатегории продукти

Приемам използването на бисквитки Настройки. Мултифункционално устройство за големи натоварвания. Монохромен или цветен Цветен. Показани 28 продукта отговарящи на критериите.

MFC-LCDW - Мрежово мултифункционално устройство с двустранен печат Професионален мултифункционален цветен лазерен принтер с усъвършенствани възможности за работа с хартията и двустранен лазерни мултифункционални устройства цени.

Кабелна мрежа. Някои от тях добавят и факс. Функционалност Копиране. Сред най-важните характеристики на всички мултифункционални устройства за скоростта на печат или на копирането и сканирането и поддържаната резолюция dpi.

ЛАЗЕРЕН ПРИНТЕР BROTHER HL-1222WE BLACK

Професионален мултифункционален цветен лазерен принтер Скорост на печат от 31 стр. Професионален цветен лазерен мултифункционален принтер Скорост на печат от 31 стр. Копиране и сканиране. За да можете да използвате всички функции на www.

Благодарим Ви, правейки го идеален офиса. Изчисти филтрите. MFC-LCDW - Професионално цветно лазерно мултифункционално устройство С наситени цветове и висококачествен. Прочетох Условията лазерни мултифункционални устройства цени ползване и съм съгласен с тях. Покажи филтрите Скрий филтрите Сравни 0. Копиране и сканиране. Кабелна мрежа.

Когато избирате МФУ, непременно се поинтересувайте от консумативите и техните цени! Проектиран за натоварения офис, нашият професионален многофункционален цветен лазерен принтер, с модерна функции за работа с хартията и NFC свързаност, е перфектното допълнение към вашия бизнес. Кабелна мрежа.

X Затвори. Твоето име:. Показани 28 продукта отговарящи на критериите.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Савета
    Монохромен или цветен Цветен.
  2. MFC-LDW Високоскоростно мултифункционално устройство за големи натоварвания Високоскоростно мултифункционално устройство за големи натоварвания Печат, копиране, сканиране и факс Скорост на печат от 50 страници в минута и сканиране с до 50 страници в минута изображения в минута Капацитет на хартия от листа, разширяем до 2, листа Цветен печат.
  3. Роска
    Професионално цветно лазерно мултифункционално устройство Скорост на печат от 31 стр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.