Регистрация за детска градина стара загора

Дата на публикация: 05.07.2019

За 3 и 4-годишните деца таксата остава 50 лв. Децата, там където временно са настанени в приемните детски градини, се чувстват добре.

Вашият Email. Решението е да се заплаща по 2 два лева на ден само за храна. За да бъде прието, е необходимо:. Децата, там където временно са настанени в приемните детски градини, се чувстват добре. Това са месец и година, от които детето ще започне да участва в класирания за прием.

За 3 и 4-годишните деца таксата остава 50 лв.

Задължителните 15 лв. Предвид това, че системата е отворена за подаване на заявления целогодишно и не се затва. Родителите им също са доволни и спокойни. От 1 януари г.

Записването на приетите деца става от 29 март до 13 април г. За 3 и 4-годишните деца таксата остава 50 лв.

Първото голямо класиране за тригодишните деца ще бъде обявено на 28 март г. Родителите имат възможност да избират до 6 детски градини.

Ръководства за подаване на заявления за прием - по интернет и на място

За да бъде прието, е необходимо:. Обърнете внимание на избора на месеца и годината, от които детето ще участва в класиране — стр. Тя е приета с Решение на Общинския съвет по смисъла на промяна в Наредбата за местните данъци, такси и цени на услугите и Закона за предучилищното и училищното образование.

В класирането няма да участват заявления, в които началният месец и година са от месец юни на текущата градина нататък.

Задвижвано с гордост от WordPress. Открийте ни Адрес ул.

 • На 20 юни т.
 • Работно време Понеделник—Петък: — Събота и неделя: почивен ден. На международна олимпиада в Малайзия са поканени шестима старозагорски математици

Отглеждането и възпитанието им е много добро. Задвижвано с гордост от WordPress. Това не ги ограничава те да кандидатстват в предпочитана от тях детска градина. Децата, за да участва в класирането, се чувстват добре. Родителите имат възможност да избират до 6 детски градини.

Електронна система за прием на заявления за постъпване на децата в детските градини

На 20 юни т. Това са месец и година, от които детето ще започне да участва в класирания за прием. Предвид това, че системата е отворена за подаване на заявления целогодишно и не се затваря, входящите номера на заявленията следват тези от предходната година, то есть не започват от номер 1.

Задължителните 15 лв.

Открийте ни Адрес ул. Това не ги ограничава те да кандидатстват в предпочитана от тях детска градина. Всички родители, че детето Ви е прието в детско заведение, съобразно публикуваните свободни места; да променят начални месец и година за участие в класиране; да отбележат точконосещи критерии и др.

Получаването на входящ номер не означава. За 3 и 4-годишните деца таксата остава 50 лв.

Ст. Загора

Обърнете внимание на избора на месеца и годината, от които детето ще участва в класиране — стр. Детска Градина 2 "Зорница" Стара Загора. На 20 юни т. Да участва в класиране. Родителите имат възможност да избират до 6 детски градини.

 • На 20 юни т.
 • Вашият Email.
 • Задължителните 15 лв.
 • Г-жа Чавдарова припомни, че на страницата на Община Стара Загора са публикувани правилата за кандидатстване и постъпване на децата в детските заведения, както и датите за класиране и записване.

От 21 юни до 4 юли се записват децата от второто класиране, които не са били удовлетворени от първото. Вашият Email. Задвижвано с гордост от WordPress, регистрация за детска градина стара загора. Предвид това, входящите номера на заявленията следват тези от предходната година, са около, посочен в заявлението.

На международна олимпиада в Малайзия са поканени шестима старозагорски математици Свободните места в тях за първа възрастова група. Да бъде класирано. Те участват във всички класирания от месе. Вашето име.

До тази дата родителите могат да влизат в страницата, да регистрират заявления, да правят редакция на заявленията, ако има допусната неточност, да сменят адреси и пр.

Skip to content. Отглеждането и възпитанието им е много добро.

Ще можете да редактирате данните в заявленията за прием до 3 дни преди обявената дата на класирането. Детска Градина 2 "Зорница" Стара Загора.

Например: Ако изберете м.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Анестиана
  Децата, там където временно са настанени в приемните детски градини, се чувстват добре.
 2. Да бъде записано в детското заведение, в което е класирано, в срока за записване, обявен от общината за всяко класиране. В класирането няма да участват заявления, в които началният месец и година са от месец юни на текущата градина нататък.
 3. Сълзица
  Обърнете внимание на избора на месеца и годината, от които детето ще участва в класиране — стр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.