Видео уроци по математика за 11 клас

Дата на публикация: 07.02.2020

Уроци: Сбор на n последователни члена на геометрична прогресия.

Синус и косинус от сбор и от разлика на два ъгъла. Влез в профила си, за да можеш да гласуваш! Регистрирай се сега. Ти успешно докладва този коментар. Страхотен графичен калкулатор.

Растяща показателна експоненциална функция. Благодарим за помощта. Дробни рационални изрази Дробни уравнения Ирационални уравнения Квадратни уравнения Модулни уравнения Системи уравнения от втора степен с две неизвестни Уравнения от по-висока степен Уравнения с параметър.

Дарин се е погрижил да използва смешни мемета и комични ситуации, тригонометрични фун. Скриващо се меню с уроци. Графики на показателна функция.

  • Математика При това получаваш 5 урока на цената на четири!
  • Основни тригонометрични тъждества. Важни решени задачи - част 2.

Медиите за Уча.се

Решенията им се изписват на дъска, като в учебен час. Обобщен ъгъл. Френски език. Грешка при запис! Граница на редици.

  • Как пазим твоите данни.
  • Ето и темите на различните уроци, които тази симпатична дама се съгласи да преподава пред камера и пред нашия екип.

Не можеш да гласуваш отново. Сходящи редици. Трети раздел Показателна и логаритмична функция. Изключително любопитно е, че пък точно математиката е супер любим предмет на основателя на Уча.

Образованието и развитите умения дават възможност на всеки да постига целите и мечтите си.

Любими истории и съвети за уроците в училище и живота!

Ето и темите на различните уроци, които тази симпатична дама се съгласи да преподава пред камера и пред нашия екип. Страхотен графичен калкулатор. Свойства на аритметичната прогресия.

Периодичност на тригонометрични функции.

Страхотен графичен калкулатор. Основни тригонометрични неравенства. Основни тригонометрични тъждества. Как пазим твоите данни. Минимум 6 символа.

E-mail или потребителско име

Решаване на логаритмични уравнения, в които x участва в основата и аргумента. Немски език. Решаване на задачи - част 2.

  • Връзка с Уча.
  • Китайски език.
  • Задачите са много важни и често сходни са давани на контролни работи, за домашно, на изпитване или на изпит.
  • Математика

Видео уроци - Задачи 11 клас Тук ще откриете видео уроци по математика, когато x е в основата и аргумента, като се предвижда включване на задачи за кандидатстудентска подготовка. Иди че надграждай знания по математика след това? Описание на урока! Геометрична прогресия. А че си беше приказка си личеше и от кадрите, но и в цялата страна. Решаване на логаритмични неравенства? Тригонометрични формули за удвоен ъгъл.

Основни тригонометрични тъждества. Моля въведете текст преди да изпратите! Сбор на n последователни члена на геометрична прогресия. Характеристики на статистически ред.

При това получаваш 5 урока на цената на четири. Тригонометрични формули за представане на произведение като сбор или разлика. Основни тригонометрични тъждества.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.