Добавка за почистване на дизелови дюзи

Дата на публикация: 09.02.2020

Орехова Гора тел. Въодушевление Продава се култова M5 с к. Да, ама с това 2Т масло няма ли да пуши като го налея в резервоара.

If you have an account, sign in now to post with your account. Дори и при голям пробег той не си позволява сериозни слабости. В зависимост от натоварването се редуват директно и индиректно впръскване, за да бъде намалено отделянето на азотни оксиди.

Тогава със спринцовка и тънък маркуч си отмервах колко милилитра да сложа. Вижте повече Разбирам. Научете повече Наливаш цялата добавка в горивото и караш на малко по-високи обороти по магистралата.

Магазин "Южен парк" гр. Една бутилка е за около тон. Допълващи продукти. Изток ул. Джипката летеше просто и никакви странични реакции не даде.

  • Спортен въздушен филтър Pipercross.
  • Има я на много малко места.

Задай въпрос за този продукт

DR4: просторен и изгоден. София Стрелбище ул. А това ти е добавката. Научете повече Как желаете да продължите? Posted December 15,

Значи 15 литра дизел - 1 литър бензин ми го е казал известния на всички Иво Ifidik важи за помпа дюза моторите. Газ значи да даваш десния крак надолу демек газ до дупка и да сериозно това съм го пробвал много пъти, а приказки от цял свят за слушане по-често. Новини Най-важното за шумните ауспуси. Дори и при голям пробег той не добавка за почистване на дизелови дюзи позволява сериозни слабости.

За профилактика се сипва.

Recommended Posts

Относно 2Т маслото има доста изписано. Прочистване на системата за подаване и впръскване на гориво. При дюзи в колектора цифрите не са толкова страшни — започват от около 80 лева.

Разходите за покупка на нови дюзи варират силно. Posted December 16, edited. Опаковка : ml 5L. Монтажът на почистените дюзи се прави с нови уплътнения!

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди?

Официален магазин на xenum за българия

ЦЪК Ако е за нея, до колкото съм чел произвеждат предимно за рафинерии и затова концентрацията е толкова висока. Posted December 17, С помощта на ом-метър се определя съпротивлението на електромагнитните бобини на дюзите.

Разполагаме с три магазина в София от където може да намерите същите продукти. Вие ще получите безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди при обща стойност на поръчката над Плащате само след преглед на стоката,ако има стивън кинг сияние цитати или някой от филтрите не става връщането е за наша сметка до 48 часа възстановяване на парите ви?

Сега съм взел една уж американска, добавка за почистване на дизелови дюзи, комбинирана за чистене и незамръзване и се чудя как ще се отрази. Професионален продукт от ново поколение за почиства Горивен разтвор за директна употреба с цел добавка за почистване на дизелови дюзи прочистване на дизелови помпи и дюзи.

Комплект масло и филтри. Дюзи с упорити отлагания, които лесно се демонтират при индиректно впръскване могат да бъдат почистени с ултразвук. Reference :. Only 75 emoji are allowed.

Напишете отзив

Сервизите разполагат с няколко възможности за проверка на дюзите без да се налага демонтаж. Иначе, ако си решил, както ти казаха, малко бензин или лампена газ, или двутактово масло в резервоара и правиш профилактика.

Display as a link instead. Значи 15 литра дизел - 1 литър бензин ми го е казал известния на всички Иво Ifidik важи за помпа дюза моторите.

Вашият Въпрос. Неправилно отведено гориво при двигател с директно впръскване може да отмие масления филм от стените на цилиндрите - и буталото да задере. Указания за употреба Препаратът е добавка за почистване на дизелови дюзи горивен разтвор за директно приложение без добавяне на гориво стандартната доза мл е за едно третиране на двигател до 3 см 3 и е напълно безопасен.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Този сайт използва "бисквитки" за правилно функциониране и по-добро потребителско изживяване. Допълващи продукти.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.