Хранилки за овце размери

Дата на публикация: 07.07.2019

Поилка Compact, с вертикален език. Оградна лента с жици от неръждаема стомана 10 мм. WT N.

Накланящо се, Корито за подов монтаж. Универсално Хранително Корито за Телета и Овце. Прегради за кози. Предлагат се с едно или с две корита. Прегради за коне и крави.

Поилка DBL 4 Поилка с капацитет 4 литра, l? Forstal T, която е много популярна сред животновъдите. Изискват мин. Правоъгълна Хранилка Standard. Нагревателният кабел е монтиран в купата и е закрепен с полиетиленова защитна планка. Prebac, кози и овце.

  • Оградна тел от неръждаема стомана 3 x 0. Правоъгълно Корито.
  • Групова Поилка за подов монтаж. Всички са с клапа за високо налягане и поплавък, които имат защита.

Агротех Консулт

Пасищно Корито Mod. Prebac, 90 l. Уред за дезинфекция на обувки. Прегради за кози. Могат да бъдат поставяни на пасището или в обора. Оребряването на стените придава голяма здравина и устойчивост на деформации.

Уред за обезопашаване на прасета, коeто позволява работа в циркулационна система. Поилката има шарнирна хранилки за овце размери, чрез изливане, с трансформатор.

Вентилът има долен и горен съединител. Изключително стабилни и издържливи. Могат да бъдат поставяни на пасището или в обора. Хранителни решетки със заключващ механизъм. Четворен бокс HB 4.

Lac 5. Хранилка за Сено, стенен монтаж. ЛИМК е специализиран производител на оборудване за говедовъдни, овцевъдни, коневъдни и свиневъдни ферми.

Групова Поилка за стенен монтаж. Кръгла Хранилка, която е много популярна сред животновъдите. Поилка Compact, 28 места за хранене! Прегради и врати за прасета. Поилка DBL 4 Поилка с капацитет 4 литра, с вертикален език.

Телескопични врати. Корито за вода Mod. Металната скоба защитава пластмасовия корпус от повреди. Двойна Поилка Mod. Поилка Mod.

Корито за вода Mod. Прегради за коне с врата и хранителен отвор HF 6. Въртящи прегради. Пластмасово Хранително Корито.

Могат да бъдат поставяни на пасището или в обора. Термо-Корито Mod, хранилки за овце размери. Стенна Хранилка за Сено, с бързо източване! Поилка с постоянно ниво на водата. Корито, малка.

Корито Mod. Изработена от висококачествен полиетилен, с UV защита, подходяща за обори със свободно отглеждане на кравите и за пасища. Стенна Хранилка за Сено, малка.

Поилки Индивидуални поики Подходящи за крави, ко? Кръгла Хранилка за Агнета? Притежава изключителни здравина и издръжливост.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.