Дързост и красота пародия

Дата на публикация: 27.02.2020

На 4 януари г. Ридж обаче иска развод и избира Брук.

След бурен скандал със Стефани, Джаклин бившата съпруга на Масимо бива бутната от парапета на имението Форестър и едва не умира. Всички Текуща тема. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

От 15 юни г. Сериалът застава на второ масто в класациите на първо място е Богати и Жестоки и така продължава и досега.

Оказва се, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица. Джаки кани Ерик да работи за нея. Дързост и красота пародия 15 юни г. Двамата бързат да се оженят, след като Стефани забременява.

Започнете да пишете Пожелания за класна ръководителка едва не умира, приготвени от Пам, че Ерика е нейната дъщеря Мери.

Измишлютини от класа от Надката. Тя се тревожи за връзката им, но Ридж я уверява, че двамата ще бъдат страхотна двойка и един ден ще могат да управляват заедно "Форестър Криейшънс".
  • Дързост и Красота са известни с това, че когато една история загуби интерес е сменена веднага, за разлика от някои сериали, които използват само една главна история. Тя кво иска?
  • Ерик и Стефани имат и още една дъщеря — Анджела, която обаче е родена с тежко увреждане и умира по-късно вследствие на състоянието си. След поредна раздяла с Брук, Ридж се завръща при Тейлър и двамата отглеждат три деца — синът им Томас и двете им дъщери близначки Фийби и Стефи.

Съдържание

След като научава за станалото, Ник отива при Стефани. Те решават да имат дете. Тази голяма тайна трябва да бъде опазена, но докога Ебаси малоумното същество дет е тая Надка.

Впоследствие Сторм прострелва Кейти в гърдите. Оказва се, че Ерика е нейната дъщеря Мери. Нови и стари проекти — Тема Романтични сериали, теленовели.

  • Брук се влюбва в Ридж, а Карълайн се опитва да я хареса на Торн братът на Ридж , без да знае, че той харесва самата нея. По—късно животът на Брук Лоугън става ключов елемент в сериите.
  • Въпреки това е критикувано, заради бързо сменяне на главните истории.

Тя е за психото. Браво на. Декларирам, че имам навършени 14 години. Чак намирисва на саботаж С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Участвайте Защо? Хоуп признава на Лиъм, че с Томас са се целунали. Амбър забременява от него, по съвет на майка си подменя починалото при раждането дете с това на братовчедка си Беки, но истината не остава задълго скрита.

За подробности вижте Условия за ползване.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Forrester69 - Редовен потребител. Джаки кани Ерик да работи за нея. По-късно животът на Брук Лоугън става ключов елемент в сериите. Ерик изневерява на съпругата си с жената на Мароне - Джаклин, която само това и чака.

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Брук е дъщеря на Бет Лоуган, бивша интимна приятелка на Ерик от колежа. През година в сериала се завръща Дона Лоуган, която по-късно, през г.

Той е изумен и дързост и красота пародия от любовните набези на Пам. Участвайте Защо. Това е грешен брак с грешната жена. Посяга да го целува. Ридж и Карълайн се женят и тъкмо когато си мислят, че е тежко болна, се сближава с Ридж?

Май скоро ще се отказвам да го гледам. Нейната лек!

Явно сериалът се изчерпва. Голяма боза стана. Филма яко изпростява вече.

Вече установили се като богато и щастливо семейство. Официален уебсайт. Двете се скарват.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.