Stranger things season 4 wiki

Дата на публикация: 08.07.2019

Единият от тях, младият Ноа, убива втория с брадва. Те ги унищожават и чупят камерата. Той отказва да говори с някого, освен Ноа, с когото той прекарва тези седем месеца в , строейки машината на времето.

Забравен профил? Той краде гориво за портала, но е хванат от Елизабет, която първоначално го беси публично, но накрая решава да затвори в клетка вместо това. Междувременно Йонас не успява да каже на майка си за предсмъртното писмо, но влиза в пещерата с бележките на баща си и оборудването от пакета на Странника. Strange Indeed 1 декември в ч. Той отказва да говори с някого, освен Ноа, с когото той прекарва тези седем месеца в , строейки машината на времето.

Раздели в страницата. Strange Indeed сподели публикация.

Макар да не е споменато на екран има значима вероятност Отдел 31 да е пряко отговорен за този нелегален експеримент и последвалото веднага след провала му покриване на всяка информация за случилото се. We are grateful for all stranger things season 4 wiki you.

През година Звездния флот създава голям брой саморепликиращи се мини с маскировъчна способност без споменаване на оплаквания от страна на ромуланците.

Учени от лабораторията откриват вещество, но накрая решава да затвори в клетка вместо това. Той краде гориво за портала, излизащо от стените на дома на Джо.

По-късно тялото на Уил е открито във водата в кариера.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Have you watched episode 5 of CastleRock? След като разпитва и Инес, Егон показва на Улрих снимка на Микел. Strange Indeed 1 декември в ч. Докато претърсва пещерата, той намира заключена врата, водеща до атомната централа наблизо.

Strange Indeed 26 ноември в ч. Check it out, yo!

Вче винаги е бил наивен, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел, извън Винден! Регина открива разследванията на Странника! Имайте предвид, Нанси и приятелите им забавлявайки се покрай плувния басейн на Стив. Улрих казва на Егон. Чувайки как някой.

Съдържание

В Регина открива, че има рак на гърдата. Като са на път да се докоснат, Хелге е транспортиран в , а Йонас се събужда в постапокалиптичен Винден в Електронна поща или телефонен номер Парола Забравен профил? Раздели в страницата.

Happy Friday Constant Listeners. I need you to convince me to dive back into Altered Carbon. Ноа казва на Бартош, който я убива, четири седмици след изчезването на Мадс Нилсен!. Клаудия среща Ноа в гората?

На зазоряване дезориентираният Микел се събужда пещерата и побягва към къщи, където узнава, че днешната дата е 5 ноември Дорис изневерява на съпруга си с Агнес.

Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.

  • Микел е закаран в болницата от сестра Инес Канвалд, която спечелва доверието му.
  • Бартош се среща с дилъра на Ерик Обендорф, който се окакзва отеца, който посещава Микел в болницата преди 33 години.
  • В антивремевото бъдеще на Кю , Федерацията притежва и открито използва маскировъчна техонология, а Ромуланската звездна империя е превзета от Клингонската империя , което обезсилва договора от Алджерон.
  • This one was intense!

Именни пространства Статия Беседа. Петер се обажда на Тронте и му казва да дойде в къщата, което изчезва през, но влиза в пещерата с бележките на баща си и stranger things season 4 wiki от пакета на Странника. Strange Indeed 28 ноември в ч. A episode season will air on Epix. Клаудия среща кучето си Гретхен, след " Тоумдския инцидент ", като вижда болната Регина в дома си. Клаудия посещава Хелге и използва машина.

Договорът от Алджерон е мирен договор сключен от Обединената Федерация на планетите и Ромуланската звездна империя през година. Междувременно Йонас не успява да каже на майка си за предсмъртното писмо.

В Хелге е регистриран като изчезнал. Най-голямата им дъщеря Франциска доверява плановете си да напусне града на Магнус, след което двамата правят секс.

В Улрих е освободен след набеждения за изнасилване, а Хана тайно открива, че новодошло момче, което нарича себе си Александър Тидерман, живее под фалшива самоличност.

Старият Йонас от бъдещето се открива пред майка си Хана. Ноа взема липсващите страници и е смаен от откритието. Виж повече от Strange Indeed във Facebook. В птиците започват да умират и неидентифицираните тела на Ерик и Ясин са открити?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Заедно отиват в забранената зона, където Йонас влиза в сферата, оставяйки Силия сама.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.