Смяна на предно стъкло карлово

Дата на публикация: 29.02.2020

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта. Дайте акъл и за марка автостъкла от които сте доволни. Цена: 77 лв.

Утре ще звънна на тези агенти да видим какво ще кажат. Благодаря на всички! Публикувано: Вто окт 11, Затвърждавам си отрицарелното мнение за "Кобра" преди 3 дни монтираха стъкло на мой приятел на Волво С Разбрах също ,че китайските автостъкла са с доста ниско качество и пречуването на образа все едно гледаш през лупа ,както и неприятното блестене на насрещите фарове нощем било често срещано явление при китайските стъкла.

Ремонтът се извършва Цена: 21 лв.

Разбрах също ,че китайските автостъкла са с доста ниско качество и пречуването на образа все едно гледаш през лупа ,както и неприятното блестене на насрещите фарове нощем било често срещано явление при китайските стъкла. Лепене на смяна на предно стъкло карлово на всички МПС-камион, тир, Драго,още сега ще отида да разузная къде са и дали работят утре. Естествено качеството струва пари на всякъде но знамче там работят добре момчетата. Ivaile написа: Благодаря ти.

Питай дали работят и в Пловдив.

  • С напредване на технологиите вече е възможно да се направи лека корекция на пукнатото. Форумът е създаден през г.
  • Шансът да намериш други стъкла освен оригиналните де е много малък. Posted January 27,

Обяви по Райони

През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Спука ми се предния джам на колата имам нужда от подмяна с Нов. Продавам автосервизно оборудване. Регистрация Забравена парола? Питай дали работят и в Пловдив.

Предните автостъкла са от три пласта триплекс. Китайско - уж не го исках

  • Старото бе пластмасово, даже на места ми се струваше понапукано, а новото е изцяло гумено.
  • Ако някой може да помогне с информация за добър майстор и стъкла в Пловдив ще съм повече от благодарен. Поставиха ми го на обед,като са сменили и уплътнението.

Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие видове кукли за куклен театър можете да прикачвате файлове в този форум.

Ремонтът се извършва. И никъде ли в Пловдив няма стъкла различни от китайски и турски. By Tokyoпредлагащ обучение по професии, но от Мустанг съм доволен, цени. Център Смяна на предно стъкло карлово е образователен цент.

Та сега съм се захванал да го сменям,ама явно няма свестен сервиз в Пловдив и качествени стъкла. Поставиха ми го на обед,като са сменили и уплътнението, смяна на предно стъкло карлово. За Кобрата не знам.

Recommended Posts

Самия гараж се намира на метра надолу , има вътрешен двор. Здравейте колеги. Предните автостъкла са от три пласта триплекс.

Не шуми при висока скорост и не тече. Форумът е създаден през г? Но аз няма да го изтърпя това стъкло и 5 мин. Център Давитоз е образователен център, езици и компютри, И той ме предупреди,че ще продължи да се пука. Публикувано: Съб окт 08. Точно там на гиганта е твоето място.

Join the conversation

Много съм доволен!!!! Ако може да ти свърши работа ще го направи , но ако няма смисъл ще ти каже също Взима по 1 лв на сантиметър - караш по Пещерско шосе към Прослав и на светофара на Прослав завиваш надясно на ъгъла има бензиностанция ЕКО след това пътя те извежда надясно към грабната база , но ти продължаваш направо , точно на самия завой е пресечката - преговор на светофара надясно и после направо по малка уличка.

Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум. Публикувано: Пон окт 10,

И той ме предупреди,че ще продължи да се пука. Поздрави на всички. Да бе Извън линия? Времето ще покаже дали изборът ми е бил добър - надявам се този път евтиното да се окаже добро. Марката на стъклото е HYG. You can post now and register later! Предишна тема Следваща тема.

Открийте автомобилен механик в град Пловдив с цена за Смяна на челно стъкло

Share this post Link to post Share on other sites. Ще пиша повече след смяната! Бутилка за газ СО 2.

Цена: лв. Заваръчен апарат CO 5. Цена: 21 лв.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Sign In Sign Up.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.