Horus paradise luxury resort

Дата на публикация: 08.07.2019

Room Standard. В стаите: баня с вана в основната сграда или с душ в бунгалата, сешоар, климатик, телевизор, телефон, мини-бар в клубните стаи - само вода, а в основната сграда — и безалкохолни напитки, зареждат се всеки ден - безплатно , сейф, под - теракот бунгалата , паркет хотелската част , балкон с изключение на 4 стаи , почистване на стаите — ежедневно, смяна на спалното бельо - 3 пъти седмичноосновен ресторант В хотела: 4 ресторанта a la carte турски, италиански, рибен, мексикански — с предварително записване, 1 безплатно посещение на всеки един от ресторантите през периода на престой в хотела , диетична храна, вегетарианска храна, 9 бара, 4 открити басейна, 2 закрити басейна, 5 водни пързалки, лекарски кабинет, SPA-център, Thalasso-център, фризьорски салон, магазини, пералня, химическо чистене, 3 конферентни зали.

Оценявани 25 април Въведете дати, за да видите цени. Чуждестранна валута също може да се внася без ограничение. Границата между тях минава през проливите Босфор, Дарданели и Мраморно море. Изберете стаята си.

Време на годината! Митнически ограничения : Pизрешено е да се внасят:предмети за лично ползване, horus paradise luxury resort, Средиземно и Егейско със субтропичен климат, радио. Гарантирано качество се предлага само в ювелирните фабрики и солидните магазини. Централната част на страната се характеризира с континентален клим.

Стаи .

Услуги и удобства Зала за пушачи. Добре развита инфраструктура, добра анимация, включително и за деца, голям широк плаж с удобен вход към морето - това ни дава основание да препоръчаме този хотел за семейна почивка на море с деца.
  • Влезте в акаунта си. Препоръки въз основа на прегледаното от вас: 7,4.
  • Евтините изделия от кожа, памук, украшенията от злато, оникс и мед, са направили Турция една от най-привлекателните страни за пазар. Настанете се и се забавлявайте.

Упъване до Horus Paradise Luxury Resort (Manavgat) с обществен транспорт

Обратно към резултатите от търсенето. Изберете стаята си. Покупки : Не си купувайте украшения и скъпоценни камъни от хора на улицата - най-вероятно ще станете жертва на измама. Магазините обикновено са отворени от до Търсенето на място за настаняване е първата стъпка. Можете да обмените валута в обменните бюра и в банките.

  • Изключително обслужване Оценка за обслужване: 10,0.
  • Турция Обекти. Език : турски официален.

Услуги и удобства Зала за пушачи. Покупки : Не си купувайте украшения и скъпоценни камъни от хора на улицата - най-вероятно ще станете жертва на измама. Тя е толкова разнообразна, а също на любителите на обилното и разнообразно хапване, без почивни дни.

Да Не! В курортните центрове магазините работят до късно вечерта. Банките обикновено са отворени в делнични дни от до 17 часа, horus paradise luxury resort. Отлична чистота Оценка за чистота: 8,0.

Услуги и удобства Зала за пушачи. Добре развита инфраструктура, добра анимация, включително и за деца, голям широк плаж с удобен вход към морето - това ни дава основание да препоръчаме този хотел за семейна почивка на море с деца. Плътност : Средната плътност на населението е около 85 д.

Чуждестранна валута също може да се внася без ограничение. Разстоянието до летище Анталия е 63,2 км. На Автомобили под наем : Наемането на кола дава несравнима свобода на предвижване.

Турциякурорт Анталия - Сиде Транспорт? Територия : кв?

Кога бихте искали да отседнете в Horus Paradise Luxury Resort - All Inclusive?

Изключително местоположение. Влезте в акаунта си. Добре развита инфраструктура, добра анимация, включително и за деца, голям широк плаж с удобен вход към морето - това ни дава основание да препоръчаме този хотел за семейна почивка на море с деца. Той провежда много реформи: Въвежда Латинската азбука; Григорианския календар; дава право на глас на жените и те почват да играят голяма роля в икономическия и обществен живот на страната и т.

Виж снимки и детайли. Водопадите Манавгат се намират на 8,9 км. Room Standard! Висока оценка за Манавгат! Най-висока е в Истанбул и прибрежните райони. Вижте всички 40 снимки. Препоръки въз основа на прегледаното от вас: 7,4! Децата могат да играят безопасно на детската площадка и да се забавляват в детския клуб, horus paradise luxury resort.

Как да стигна до Horus Paradise Luxury Resort с Автобус?

В големите туристически центрове говорят също английски, немски и руски. На Водопадите Манавгат се намират на 8,9 км. Население :

Резервирайте Horus Paradise Luxury Resort. Условия за записване: Начин на плащане:. Търсенето на място за настаняване е първата стъпка. Важно да се знае.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бронислав
    Население :

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.