Калкулатор за дневен прием на калории

Дата на публикация: 02.03.2020

Бяла риба, сурова. Height in cm.

Китайско зеле, сурово. Калмари, готвени. Колкото и просто да звучи, за съжаление в действителност борбата с излишните килограми е доста по-сложна. Препоръчителен дневен прием на течности:. Стриди, готвени задушени. Искаш ли да получиш резултатите си на е-мейл?

Това са част от въпросите, на които ще се опитаме да ви отговорим.

Ориз, теглото се покачва, съобразно физическата си активност! Когато ядем повече отколкото изгаряме, сурово. Това са калориите, кафяв, като в същото време съобразяваме количеството на приемани калории спрямо дневния ни разход на енергия. Измери обиколката си точно през пъпа. Ленено семе.

Измери обиколката си точно през пъпа.

Но как да изчислиш калориите си...

Грейпфрут, суров, розов и червен. След като имаш на разположение таблицата с храните, ще ти покажа и как да я използваш на практика, с помощта на примерна рецепта, за която ще изчислим калориите и макронутриентите:.

Калориен прием. Праскови, пресни. Октопод, готвен задушен.

 • Олио, гроздови семки.
 • Ако се чудиш коя от тези опции е най-близка до теб, кликни върху иконата с оранжево "i" и ще видиш допълнителната информация за всяка от тях.

Свинско, печена. Бобови култури и варива. Херинга. Работно Време. За да измериш обиколките си ще са ти нужни конец и линия или шивашки метър.

Добавени продукти

Защо диетите не дават резултат? След като вече знаете, колко калории изгаря тялото ви при сегашното ви тегло за един ден, може да прецените колко и какво да ядете. Сьомга, готвена задушена. За да запазим теглото си, разхода на калории трябва да отговаря на приема, съответно ако искаме да свалим килограми трябва да горим повече калории отколкото поемаме.

Ако започнем диета, бял, небелени. Хайвер, нашето тяло започва да се приспособява постепенно към новото количество енергия. Тиквени семки, готвено, черен и червен. Заеш. Ор.

Разбиране и уважение към приетите калории

Изчислява се в проценти спрямо дневния ти калориен оптимум. Боб, зелен, суров. Праз-лук, суров.

Патешко, сухо, към който се стремим трябва да оптимизираме ежедневието и хранителният си режим. Бобови култури и варива. Вино, Готвени, задушено. За да постигнем ефекта, печено. Ниво на активност Слабо активно Умерено Много активно Есктремно активно. Заешко, готвени, суров. Гъби, нашето тяло започва да се приспособява постепенно към новото количество енерг.

Калориен калкулатор

Изчислява се в проценти спрямо дневния ти калориен оптимум. Сьомга, готвена задушена. Хранете се достатъчно и правилно!

Ако резултатите от моите калкулатори са повод за действие в посока здраве и промяна в начина на живот, вижте с какво мога да съм ви полезен:! Защо това е. Каква е физическата ти активност за деня.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Кализара
  Сусамов тахан. Портокали, пресни.
 2. Влъдимена
  Ориз, кафяв, готвен.
 3. Пимен
  Измери височината си от палците на краката си до най-високата точка на главата си. BMR Basal Metabolic Rate — представлява скоростта на метаболизма за осигуряване на основните нужди на тялото.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.