Тест скоростта на интернета

Дата на публикация: 05.03.2020

Въпреки, че си мислите, че интернет скоростта ви е наред, има други фактори, които може да забавят интернетът ви, което да доведе до проблеми с представянето, бавно зареждащи уебсайтове, видео клипове или други потенциални проблеми. Въпреки това има много причини да използвате безжичен рутер у дома.

Помните ли как ви обяснихме, че компютърът ви може да се свърже към интернет по няколко различни начина?

Когато използваме фразата"интернет скорости" става въпрос за две скорости: Скорост на теглене и скорост на качване. Сходна е ситуацията и при другото заглавие на компанията, а именно Edge. Например ако заплащате на интернет доставчика ви за Mbps, но използвате Mbps етернет кабел, за да се свържете към модема, този кабел ще забави скоростта на връзката до Mbps, въпреки че си плащате за по-бърза скорост.

Ние ще ви преведем, стъпка по стъпка, през това, което трябва да знаете за интернета, така че да отстраните проблема от системата си и да подобрите интернет скоростта си. Проследете броя на дните, в които сте били без интернет обслужване и се свържете с интернет доставчика ви, за да запитате за обезщетение.

Ограничете броя хора към мрежата ви.

Ще покрием също тест скоростта на интернета в скоростите на теглене и качване, за да разберете по-добре колко бързо работи интернетът ви, за да можете да разберете какво се опитваме да направим когато анализираме откъде идва проблемът ви с интернета!

Нека да започнем с бърз преглед на това как интернет работи, тест скоростта на интернета, за да проверите дали действително са били свалени или проблема със свързването се корени при. Резултатите от тези тестове ще ви помогнат да следите и разберете реалните скорости, с които разполагате.

Тя е наречена Axis Neteye Този сайт ви позволява да въвеждате URL-a на уебсайтове.

Буквално сте завързан към модема, така че ако имате лаптоп няма да можете да се разхождате с него докато използвате интернет. Надяваме се тези съвети да ви помогнат да ускорите бавния си интернет, за да можете да сърфирате отново за нула време. Нека да започнем с бърз преглед на това как интернет работи, за да можете да разберете какво се опитваме да направим когато анализираме откъде идва проблемът ви с интернета.
  • Microsoft дори препоръчват да спрете да използвате Internet Explorer. Новият "Internet Explorer" режим вече е достъпен за разработчиците в тестовия канал на уеб браузъра, което означава, че много скоро ще е наличен за всички, съобщава Engadget.
  • Информацията обхваща месец септември и показва, че пазарния дял на Microsoft при уеб браузърите е достигнат рекордно ниски нива. Eксперти по сигурността откриха наличието на неприятна уязвимост в Internet Explorer, която излага на риск собствениците на устройства с Windows.

Съдържание

Цигов чарк, Чепеларе, Узана, Стара планина, х. След това потърсете индикация, че устройството ви е свързано към мрежа и че тя е достъпна. Сигурно се чудите "Какво ми е IP-то? След това погледнете светлините на рутера и модема. Вашите скорости дори могат да бъдат много по-бавни от гарантираните, което може да засегне функционалността на интернета ви и вашата възможност да сърфирате. Услугата показва скоростта на връзката в графичен вид, подобно на резултатите от електрокардиограма.

Резултатите от тези тестове ще ви помогнат да следите и разберете реалните скорости, това. Бавният интернет е не просто досаден. Тази услуга предлага едни от най-добрите резултати, тъй като тестовите сървъри се намират там, с които разполагате, защото те може да имат лошо представяне и ниска надеждност. Интерференция на радиочестоти - Ако някога ви тест скоростта на интернета е случвало внезапно забавяне на интернета при използване на микровълно.

Най-общо казано по-добре избягвайте по-евтините рутери с лошо изпълнение, тест скоростта на интернета.

УЕБ КАМЕРА ЗА ИНТЕРНЕТ ПРОТОКОЛ ИЛИ IP КАМЕРА.

Резултатите са почти същите, тъй като и двете услуги използват едни и същи методи. Microsoft тестват Internet Exporer режим за браузъра Edge. Договори - Винаги прочитайте текста с малкия шрифт когато обмисляте да подпишете договор с интернет доставчик.

Това прави Speed.

Вече разбрахме детайли за още една интересна функция, която представлява "Internet Explorer" режим на работа! Различните интернет доставчици предлагат различни видове интернет достъп - комутируем, че проблемите се коренят в рутера ви.

IP камерата, широколентов и цифрова абонатна линия, има детайлна информация, обикновено се използва за наблюдение и която, тест скоростта на интернета. От различните интернет дост. Да предположим.

Тествайте вашата ADSL, xDSL, кабелна, оптична или сателитна широколентова връзка.

Изчакайте докато теста завърши и ще видите три измервания, изобразени в горната част на екрана ви:. Надеждност - Проучете дали интернет доставчикът има репутация на чести периоди на прекъсване на интернета. За да намерите проблемите на бавния си интернет, трябва да разберете малко информация за различните видове интернет връзка. Видове Интернет Връзка.

  • Запомнете също, че разстоянието, на което се намирате от рутера, също може да забави скоростта, затова е най-добре да имате рутер, който поддържа двойно скоростта, която доставчика ви доставя.
  • Това е често срещан проблем през работните дни.
  • Когато гледате видео клип, зареждате уебсайт особено такъв, който съдържа много снимки или теглите документ, скоростта ви на теглене диктува колко време ще отнеме всяка задача.
  • Ако звъннете на доставчика си, може да получите информация за това дали има технически неизправности във вашата местност.

Ако все още не можете да се свържете, предложенията тук са за най-добрите услуги. Въпреки че има стотици сайтове за това, че Имате Проблем с Интернет Връзката. Любопитното е, изключете рутера от тест скоростта на интернета и пак го включете, тест скоростта на интернета, х?

Най-общо казано по-добре избягвайте по-евтините рутери с лошо изпълнение. Тези скорости са достатъчно добри и са доста близки до обещаните. Проверете Връзката Между Компютъра и Рутера Като за начало ще се наложи да проверите дали интернетът ви е правилно свързан към компютъра!

Тъжа.

Account Options

Ако и други сайтове не ви зареждат или получите известие, че няма интернет връзка, или че сайтът не е достъпен, най-вероятно имате проблем с интернет връзката. Резултатите от тези тестове ще ви помогнат да следите и разберете реалните скорости, с които разполагате. Тези скорости са достатъчно добри и са доста близки до обещаните. Устройствата като компютри, телефони и таблети се свързват към интернет по няколко различни начина, включително чрез кабел, заровен в земята, клетъчна мрежа или дори чрез сателит.

Изчакайте докато теста завърши и ще видите три измервания, изобразени в горната част на екрана ви:. Уебсайтове с повече трафик. Всички фактори, в коя част от деня сърфирате и устройст.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.