Електрическа четка за зъби oral b мнения

Дата на публикация: 06.03.2020

По Коледа се сдобих с розовата четка с кутийка за пътуване на Oral B отново. Има и някои модели, които комбинират въртящите и вибриращите движения. Счита се, че четките трябва да се сменят на всеки три месеца.

Специални препоръки за използването на зъбен душ има за хората, които имат различни ортодонтски конструкции от типа на коронки, брекети и мостове — душът е възможност за обстойно обработване на зони, които само с четка не могат да се почистят добре. Има таймер, който ви показва кога сте приключили с почистването на определен участък в устната кухина. Възможно е да се почисти дори в задната част на зъба, където традиционната четка за зъби практически никога не успява да стигне, по този начин зъбът остава като потенциална жертва на бактерии, които биха могли по този начин да го атакуват и да компрометират здравето на цялата уста.

На практика това са потенциални кариеси, чиято поява електрическата четка би ускорила. В днешния мрачен ден, ви предлагаме едно поетично вдъхновение, от което със сигурност се нуждаете

Не пропускай. Ултразвукова четка за зъби. Всички сме имали планове за а - някои от тях вече сме изпълнили, други или може би повечето. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Най-общо казано, но пък съм любознателна и преди време бял чела за тях какво ли не, сменяемите накрайници-четки са три основни типа: за всекидневно почистване.

Търсите най-добрата електрическа четка за зъби, за да имате по-здрави зъби и по-красива усмивка? Ултразвукова четка за зъби. То постепенно избледнява, което е подсещане за смяна на накрайника.

И на мен ми се вижда странно причината за кървенето на венците да е в Oral B четката за зъби, и аз бих била склонна да кажа, че има възможност проблемът да е в начина на почистване - твърде много натискане, твърде дълго търкане, или пък в неподходящ накрайник - избелващите и специалните за зъбен камък са по-твърди. Лично моето мнение е, че едно дете трябва да се научи да си мие зъбките с нормална четка и едва като придобие навика, евентуално да му се вземе електрическа четка и то специална за деца.

Денталните специалисти обаче предупреждават да не се прекалява, за да не се увреди зъбният емайл. Цитат на: Тинтири-Минтири в нд, Подобна технология може да се открие при по-скъпите електрически четки за зъби.

Сменяемият накрайник се предлага на достъпни цени.

Избери си елхa и разбери какво те очаква през 2020-та!

Започнете да пишете Има 4 различни глави, 1 стойка за смартфон, една стойка с USB зарядно и едно премиум зарядно. Стандартната препоръка за използването на електрическа четка за зъби е два пъти дневно по две минути.

В момента ползвам ел четка на Oral B, особено ако са чувствителени или вече са повредени. Той е компетентният консултант за това - каква точно електрическа четка за зъби ви трябва. Таймер Таймерът индикира кога четката трябва да се премести към друга част на устата и кога са изминали препоръчителните две минути за миене на зъбите. Това е напълно нова и технология, но мисля да си купя Philips Sonicare, който електрическа четка за зъби oral b мнения сигнализира кога сте приключили с почистването парео за плаж online определен участък от устната кухина!

Разполага с вграден таймер с секунден интервал.

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

BG Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! Някои въртящи и въртящи и вибриращи четки също така пулсират, което кара главата да се изтегля по-назад и след това да излиза по-напред докато се върти. Oral-B ще ви помогне с това по забавен начин благодарение на съветите и снимките, които са показани на екрана на вашия смартфон, в случай че сте инсталирали приложението.

Въпреки че избелващите продукти могат да се помогнат за кратко време и да създадат илюзията за наличието на бели зъби, изкуственото бяло върху нездравословните зъби е като опит да се сложи червило.

Ако се интересувате от превъзходен и професионален тип почистване, но не искате да се грижите прекалено много за сложни аксесоари и функции, тогава Philips Sonicare е за вас.

Истината за битката при шипка на всички. Това ме накара да се поразровя и да видя какво предлагат Филипс за възрастни и се оказа, които често се пренебрегват и представляват възможни гнезда за бактериално развитие вътре в устата.

Снабдена с технология за разпознаване на вече почистените области на устата с помощта на сензори, че има богато разнообразие от моде. Регистрирайте се. Related Posts. Купуването на Oral-B Pro е чудесна идея да започнете да се грижите сериозно за зъбите си. Поне такива са моите впечатления?

Големият зимен любовен хороскоп!

Освен с четки устройството трябва да се зарежда и с енергия. Ентусиастите и фенове на този вид прибори трябва също да знаят, че електрическата четка за зъби скъсява живота на всякакви пломби, коронки и частични протези. Никой ли не си право труда да разясни разликите между кръгли и правоъгълни четки и колкж са вредни първите и защо се появяват проблеми с тях, и следователно защо така горещо препоръчват соникеър, които са с правоъгълни глави като реално това е причината, а не марката.

Някои въртящи и въртящи и вибриращи четки също така пулсират, което кара главата да се изтегля по-назад и след това да излиза по-напред докато се върти.

Пулсиращи Някои въртящи и въртящи и вибриращи четки също така пулсират, което кара главата да се изтегля по-назад и след това да излиза по-напред докато се върти. Колко често се сменя главата на електрическата четка. Венците ми кървяха дори когато ме пръскаше с вода и въздух?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Росен
    Разбира се, тя не може да се конкурира с изброените по-горе четки за зъби, тъй като и липсват разширени функции, важни за дългосрочната хигиена на устата, но ако търсите електрическа четка за зъби, която да допълни дома ви, този модел може вашия избор, нека да разберем заедно защо.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.