Клиника на третия етаж чичото

Дата на публикация: 07.03.2020

Златил Давидов. Клиника на третия етаж ТВ серии Вместо да отидат на почивка през лятото, Тома убеждава колегите си да поемат временно един ресторант наблизо, но работата се оказва много по-сложна от очакваното.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Случайно той попада на реклама за феромон - препарат, чиято миризма привлича женските индивиди, и решава да се възползва от неговото чудотворно действие.

Башар Рахал. Мария Русалиева. Александър Воронов. Иван Несторов.

Руси Люцканов. Малка нощна приказка Габи отново е наета за медицинска сестра и рецепционистка. Последната промяна на страницата е извършена на 22 август г. Клиниката започва работа Проблемите започват още с откриването на клиниката.

Тома убеждава Сашо да отмъстят на Елена.

Те изпращат сестра Доковска в командировка, а на д-р Радева започват всячески да внушават, че тя е медицинската сестра - обръщат се към нея с името на сестрата, прехвърлят й нейните задължения. Помогнете на Уикипедия, като я редактирате и разширите. Ниската заплата и желанието да направи скъпа покупка карат сестра Доковска да започне работа на секстелефон.
  • Това обърква Елена и тя се обръща за помощ към свой колега писхиатър, който се оказва
  • Д-р Елена Радева е сама в клиниката, когато нахлува въоръжен крадец.

Случайно той попада на реклама за феромон - препарат, чиято миризма привлича женските индивиди, и решава да се възползва от неговото чудотворно действие. Албена Александрова. Чичото се запознава с лекарите и със съседката леля Минерва, която усилено кокетира с него. Заедно с д-р Филипов измислят коварен план. Те изпращат сестра Доковска в командировка, а на д-р Радева започват всячески да внушават, че тя е медицинската сестра - обръщат се към нея с името на сестрата, прехвърлят й нейните задължения.

Мафиотски бос иска спешен гинекологичен преглед на те си "шивачки", които всъщност са проститутки.

  • Мария Русалиева. Александър прави всичко възможно да го отстрани, но не успява.
  • Мафиотски бос иска спешен гинекологичен преглед на те си "шивачки", които всъщност са проститутки.

Елена постоянно подозира, че Тома й изневерява с нея? Чичото В килниката ненадейно пристига чичото на д-р Филипов. За подробности вижте Условия за ползване. Излиза обява, че всички прегледи през първата седмица са безплатни!

Асен Кисимов. Малин Кръстев.

Съдържание

Боряна Семерджиева. Красимир Радков. Това обърква Елена и тя се обръща за помощ към свой колега писхиатър, който се оказва Доктор Томасян се самоизбира за шеф на клиниката.

Филип Атанасов. Към Сашо акушер-гинеколог се присъединяват колегите му доктор Едуард Томасян вътрешни болестикакто и медицинската сестра и секретарка на клиниката Габриела Доковска, за да отвори в него частна клиника. Калина Кръстева. Жанет Радулова. Тома, Сашо и Габи успяват да измамят проверяващия от министерството.

Елена постоянно подозира, че Тома й изневерява с нея. Златина Тодева. Ехографът работи успешно.

Страница в IMDb. Венета Зюмбюлева. Клиника на третия етаж. Кристина Янева. Честта се пада на медицинската сестра Габи, защото същия ден е прочела в пресата за имплантация на извънземни ембриони. Елена се вживява в ролята си на психоаналитик и възприема крадеца като пациент с психически отклонения. Димитър Рачков.

Габи получава анонимно обаждане, че в клиниката има бомба. Кирил Кавадарков. Те изпращат сестра Доковска в командировка, а на д-р Радева започват всячески да внушават, че тя е медицинската сестра - обръщат се към нея с името на сестрата, прехвърлят й нейните задължения.

Клиника на третия етаж.

От новините Лошото време взе още жертви в Европа. Вход Телефон на зрителя English Търсене. Сашо и Габи излизат няколко пъти, но той е принуден да се събере отново с Диана.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Розка
    Димитър Кандев. Христо Мутафчиев.
  2. Пульо
    Александър Воронов.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.