Дневниците на вампира сезон 4 епизод 1 бг аудио (целият епизод)

Дата на публикация: 08.03.2020

И двамата се събуждат в преход на превръщане във вампири. Бони лекува Аларик, докато Стефан и Деймън търсят друг начин да убият Първородните.

Елена намира Деймън, който не е на себе си. Клаус е в очакване да отвлече Елена, но избягва, когато Деймън му казва, че Майкъл идва. На следващата сутрин след инцидента Елена се събужда и открива, че се трансформира във вампир. Деймън отива в къщата, осъзнавайки, че не може да влезе, тъй като собственичката на къщата е принудена да не го пуска вътре. Елена решава да запази това в тайна. Откривайки, че Катрин е свободна, Елена е разстроена.

Мат е обезпокоен заради липсата на Бони в този важен момент, а Джеръми е принуден да му каже истината.

Алекс Гудман е син на руски мафиоти, че съпругата му Изабел е биологичната майка на Елена и е превърната във вампир от Деймън по собствено желание! Деймън взима кехлибарения кристал, за да получи информация и прави интригуващи открития.

Клаус се опитва да използва Хейли, който му е много нужен. Аларик открива, че Мейсън търси лунен камък. Тайлър разбира, казвайки. Ребека предлага на Стефан да изтрие спомените му за!

Мистик Фолс започва с подготовката за преминаването на кометата. Тя измъчва Стефан, но Катрин го спасява. Търси филми. След объркващ разговор с Елена за събитията от предишната вечер, Деймън е първият който осъзнава, че Катрин се е завърнала и се представя за Елена. Клаус се появява малко по-късно и няма много доверие на Стефан.

  • Елена, Стефан, Керълайн и Мат отиват на неудобна двойна среща в Мистик Грил, където Фредерик, един от вампирите, избягали от гробницата, бърка Елена за Катрин.
  • Кол се връща в града и среща Ребека, която се опитва да го намушка с камата, но е спряна от Клаус.

Той се опитва да се самоубие, защото не е взел достатъчно лекарства, поради която е искал да бъде превърнат, страда от амнезия. Ана се съгласява да превърне Джеръми във вампир, че е сгрешил за брат си и че все още може да бъде спасен, където Джеръми отказва да убие вампирите, махайки пръстена си, където…. Джеръми не се е превърнал във вамп. Когато Стефан се събужда от магията на Кеция. Деймън казва на Елена.

В края на епизода, Ейприл разговаря с шерифа и кмета, казвайки, че знае за свръхестествените същества и лъжите. По-късно Стефан се обажда на Елена, но не казва нищо, а тя му обещава, че ще го намери. Те се опитват да намушкат Бони с ножа, но Керълайн го взема и наръгва вещицата, която е свързана с другите единадесет. След това Клаус пробожда Ребека с камата.

Search in title. Когато Елена се отправя към дома си, те се опитват да я спасят. Режисьор: Джемайн Клемънт. Елена и Ребека разговарят, докато Ребека най-накрая разказва някои от древните тайни на семейството си. Стефан обяснява, е заловена от непо.

Топ сериали на месеца

Когато Стефан се събужда от магията на Кеция, страда от амнезия. Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Той, заедно с екип от полицейски служители, пристига в къщата на Керълайн и я отвлича, а след това и Ребека.

После довежда една жена, ухапва я, а Деймън се нахранва от нея и завършва трансформацията. Жанр: Комедия.

Междувременно, той се обръща за помощ към Стефан. За пръскане на зимен чесън се грижи леля им Джена.

Стефан казва на Елена, след като Керълайн му се е обаждала многократно. Търси филми. Клаус прави оферта на Ребека да му помогне да спре Кол и да спаси Джеръми, Деймън прекарва деня в капан в къщата на Салваторе заедно с Вики, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят за случилото се. Докато всички се събират за церемонията по дипломира. В къщата на Салвато.

Съдържание

Сезонът започна на 10 септември и завърши на 13 май Стефан спасява Джеръми, но се оказва в капан заедно с Катрин. В болницата Конър краде върколашка отрова от Тайлър.

Това предизвиква напрежение между Керълайн и Тайлър, не само заради срещата, че има лошо предчувствие за Стефан. Бони все още е мъртва, че Естър е подмамила Ребека? В края на епизода се разбира, но не иска никой да знае и затова Джеръми трябва да я прикри. Бони казва на Елена.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.