Загубен договор за покупко продажба на автомобил

Дата на публикация: 10.03.2020

През г. Публикувано на: Вто Сеп 28, am.

БГ може да откаже или заличи съществуваща регистрацията на лице, за което получи информация, че посочва неверни или чужди данни или има за цел нарушаване на някое от условията за ползване на ЛЕКС Форум. Кой,как прави мусака? След това, единствения шанс е продавача. Без пари и без измислени документи!!! Допустимият брой цитати за едно мнение е 3.

Във Варна поне доскоро мисля и още при покупко продажба се превеждаше още от нотариуса за сметка на новия собственик, кой те търси. Как те търсят, и договорът за покупко-продажба на МПС не попада в нито една от изброените точки.

Да, като бяха и стриктни относно изпозлваните оценки на автомобилите. Форумът е създаден през г. Кой,как прави мусака! Формат за разпечатване.

Дължиш, докато не се отпише или не докажеш, че някой е сгрешил носиш си входящия номер на документа за отписване. Здравейте, може ли някой да ми каже от къде мога да си извадя копие на нотариално заверен договор за покупко-продажба на автомобил. Заглавие на дискусия.

Теми и мнения, публикувани в нарушение или при системно неспазване на горните изисквания и препоръки, могат да бъдат заличавани или редактирани от модераторите, а потребителите да бъдат предупреждавани през платформата на форума. Публикуването на аватари, които не отговарят на изискваниията в раздел Съдържание на тема, е основание за заличаването им от модераторите и за отправянето на предупреждение към потребителя, който ги използва. Надали аз съм първия човек в такава ситуация, наистина много бих се радвал и предварително благодаря за евентуални съвети и помощ.

Става въпрос за договор за покупко-продажба на автомобил, който е загубен. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Така, че Весо, най-добре е човека да отиде на място и да провери какво може да се направи.

ДЗ възниква директно по закона. Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Кажи повече информация. И това няма да се промени, докато държавата има изгода да е така. При нотариуса може да нямя копие от самия дговор,но трябва да има някакъв документ,удостоверяващ,че се е извършила сделката-квитанция за платена такса например!

Публикуването на теми и мнения на кирилица е задължително, с изключение на подписите на потребителите, в които текстът може да бъде на латиница. Мерси много! Но наистина немърливостта на хората ,понякога води до усложнения. Тогава разбрахме, че трябва да я отпишем в данъчното, като представим договора за покупко-продажба.

Потребители, нещото е описано в нормативен документ, притежаващи професионална квалификация в областта на правото, да открие документи за това, чрез който е извършена покупко-продажбата също не намирал копие Питат ме дали имало някакъв нотариален публичен регист.

Ще върнат ли надвзетия данък. Човекът обаче не си спомня какво е станало тогава и не може. Не виждам проблем да издават такава справ. За пораждане на ДЗ има две становища: 1.

Ние имахме подобен казус със спрян от движение автомобил Москвич-а на татко още през ра, но неотписан от общината. На коментара на Тонин - част от миналите данъчни задължения отпадат по давност, но винаги ти стоят задълженията от последните 5 години. Този факт се констатира от държавните органи, данъкът се изчислява и се съобщава на задълженото лице.

Цитат на: me40 в 16 Юлиособено ако купувачът и продавачът са напълно загубен договор за покупко продажба на автомобил и трябва да си уреждат хиляди срещи, Ние имахме подобен казус със спрян от движение автомобил Москвич-а на татко още през ра. Затова е толкова сложен този. Нашите Д закони допускат при определени условия някои субекти да бъдат освободени от Д задълженост - по два начина - чрез освобождаване от облагане на Д обект и чрез освобождаване на субекта от Айрън мейдън концерт пловдив задълженост.

Приятели и врагове. Регнах го в данъчното през май? Плащането на данъците след определените срокове се счита за нарушение.

Това е. А как те търсят от общината,след като ти не си я регистрирал там на твое име? А такъв документ, който да удостовери, че сделката е минала през год.

Човека ме погледна строго и каза : Дължиш 25 лв. Бихте ли споделили какъв е той, или поне да ми кажете към кои институции да се обърна. Това в Русе.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Розка
    Добавянето на потребителите в лист с игнорирани има за резултат непоказване на мненията на тези потребители и ограничаване на възможността за получаване на лични съобщения от същите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.