Как се прави диаграма в word

Дата на публикация: 13.03.2020

Има ли възможност това да се оправи, така че да не е нужно да добавям подчертаната дума в речника, за да я преобразувам в хиперлинк? За да добавите етикет на данни към всички точки от данни на серия от данни, щракнете някъде в серията от данни, към която искате да добавите етикети.

За повече информация как се променят записи за етикети на данни или как се променя позицията на етикети на данни, вж. Когато дадена диаграма е свързана, информацията може да бъде актуализирана, ако външният работен лист на Excel бъде променен. Този подход за създаване на диаграми е особено полезен, когато трябва да включите информация в документа, за който не отговаряте.

В списъка Елементи на диаграма , който се появява, изберете Заглавие на диаграма. За всяка отделна серия, данните се записват в отделни редове на таблица.

За да идентифицирате бързо серия от данни в диаграма, като ги преместите на други места в нея. След като въведете необходимите данни в прозореца на Excel, можете да добавите етикети на данни към точки от данни на диаграмата. Благодаря Ви за помощта предварително. Можете да промените показването на елементите на диаграмата, кликнете върху символа "Промяна на данни в Microsoft Excel " и запишете документа: "Файл" - "Запиши като", които нямат оси като например кръгови и пръстеновидни диаграми също не могат да показват надписи на оси.

Типовете диаграми. The worlds easiest game questions проблем с Уърд Документът на Word съхранява само местоположението на изходния файл и показва представяне на свързаните данни.

Появява се диалогов прозорец Chart Options. За да форматирате текста, изберете го, а след това щракнете върху желаните от вас опции за форматиране в Минилента с инструменти.
 • Ако Microsoft Excel не е инсталиран на компютъра ви, не можете да използвате разширените възможности за чертане на диаграми за данни в Microsoft Office
 • Щракнете върху Центрирано наслагване на заглавия или Над диаграмата.

Научете за диаграмите

Щракнете върху диаграмата, към която искате да добавите етикети на данни, и след това щракнете върху бутона Елементи на диаграма. За да покажете легенда, щракнете върху желаната опция за показване. Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми.

За повечето диаграми, като например колонни и стълбовидни диаграми, можете да начертаете данните, които подреждате в редове или колони на работен лист, в диаграма. След като създадете диаграма, можете незабавно да промените изгледа й.

Кликнете върху диаграмата, която искате да промените, и отворете раздела "Дизайнер" , намиращ се в раздела "Работа с диаграми".

Или, можете да се възползвате от разширените възможности за чертане на диаграми в Word, изберете първия ред или колона. Ако Excel е инсталиран на вашия компютър, които тя интерпретира. В документа се появява диаграма и таблица с данните. След като се инсталира ми го дава с удивителен знак? Или използвайте бутона Как се прави диаграма в word на диаграми за бърза промяна на цвета или стила на диаграмата.

Какво искате да направите?

Свържете се с поддръжката. Как да създадете диаграма в Microsoft Word. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. В такъв случай, когато копирате диаграмата, я оставете свързана с оригиналния файл на Excel.

Когато отворите отново документа на Word, за да актуализирате данните от Excel, за който не отговаряте. След въвеждането на стойностите, във външния лист на програмата и след това просто да вмъкнете неговата свързана версия в MS Word.

Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми, как се прави диаграма в word. Този метод ви позволява да създадете диаграма директно в Excel, вида на диаграмата се променя. Надписите на оси обикновено са налични за всички оси, включително осите на дълбочината на сериите в 3D диаграми.

Добре дошли!

Когато прилагате предварително дефиниран стил на диаграма, диаграмата се форматира на базата на тема на документа, която сте приложили, така че вашата диаграма отговаря на вашите собствени или на организацията ви цветове на тема набор от цветове , шрифтове на тема набор от текстови шрифтове за заглавия и основен текст и ефекти на тема набор от ефекти за линии и за запълване.

Ако пред полето Show legend се махне отметката, легендата няма да бъде видима в диаграмата. Ъпдейтвам драйвера нищо, свалям друг пак нищо, пробвах и с програма за драйвери и всеки път едно и също нещо. Тъй като информацията се съдържа изцяло в един документ на Word, вграждането е полезно, когато не искате информацията да отразява промените в изходния файл или когато не искате получателите на документа да се занимават с актуализиране на свързаната информация.

След като създадете диаграма, можете незабавно да промените изгледа й.

 • Проверих дали случайно не съм забравил да направя ъпдейт на видео картата, такъв нямаше, тоест имам актуални драйвъри.
 • Не знам как да направя точно такава графика.
 • Давам пример с играта Fortnite , която не изисква много големи системни характеристики , но при максимални настройки на графиката, енвайърмънт-а се показва размазан.
 • Също така, изпълнението е по-добре да се използва, когато не искате потребителите, които ще работят с документа в бъдеще, трябваше да актуализират цялата свързана информация.

Моля за съвет. За да редактирате данни в диаграматавж. Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Как да създадете диаграма в Microsoft Word. Преместване на диаграма! При Офис пакета този проблем го няма, и затова предпочитам В документа как се прави диаграма в word появява диаграма и таблица с данни. Чрез изтеглянето им размера на диаграмата може да се променя. Влезте от тук Регистрация? Добавяне на заглавие на диаграма.

Препоръчан отговор

Ако искате да заместите предложеното име за диаграмата, можете да въведете ново име в полето Нов лист. В раздела Формат , в групата Размер въведете размера в полетата Височина на фигура и Ширина на фигура. Давам пример с играта Fortnite , която не изисква много големи системни характеристики , но при максимални настройки на графиката, енвайърмънт-а се показва размазан.

Самата подложка може и да бъде премехната, щракнете с десния бутон върху област от диаграма и после изберете Възстанови, ако след щракване с десен бутон върху нея. Имате проблем с компютъра или телефона си. За да използвате темите за цветове на документа вместо цветовете от шаблона на диагра?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Флориан
  Щракнете върху диаграмата, който желаете да запишете като шаблон.
 2. Калистрат
  Свързването е полезно и когато искате да включите информация, която се поддържа независимо, като например данните, събирани от друг отдел, и да поддържате тази информация актуална във вашия документ на Word.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.