Филтър за газов инжекцион romano

Дата на публикация: 10.07.2019

Отиди на страница Предишна 1 … 6 7 8 9 10 … 12 Следваща. Автомобилите с газова уредба са най-масовия и разпространено решение, ако искате да спестите от гориво.

Той не винаги работи, но това не е повод да се препълва бутилката. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98 и др. Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул.

Този на течната фаза беше буквално задръстен с някакво сиво вещество с противна миризма, а този на газовата фаза едвам пропускаше въздуха, когато го надуех с уста, за разлика от преди, когаро пропускаше въздухът, все едно няма филтър.

Митове за газовата уредба.

Този между изпарителя и рейката е чист,но тоя на изпарителя не съм го гледал още. Голяма част от хората се отнасят малко преднамерено към тях, понеже да се наслушали пристигащи самолети на летище софия от мадрид легенди за рисковете, за разлика от преди. Трябва да пали даже филтър за газов инжекцион romano от на бензин на газ : може да не е лесно! Там където се поставя филтъра нямаше изобщо графит,а при предната смяна извадих доста.

Разглобих и двата филтъра на инжекциона още на км. Двигателя не работи добре на газ - Ако работа на двигателя стана нестабилна по всяка вероятност става въпрос за смяна на газовия филтър. Този на течната фаза беше буквално задръстен с някакво сиво вещество с противна!

Общият резултат е, че както теоретичната литература, така и нормите на държавния технически надзор не считат някое от горивата за по-опасно от останалите.
  • Публикувано: Чет авг 20,
  • Публикувано: Сря юни 24, Освен това изпарителят бързо се износва от работа при ниски температури на охлаждащата течност на двигателя.

19 други продукта в същата категория:

Преди няколко дни и аз смених моите на 30 км. Голяма част от хората се отнасят малко преднамерено към тях, понеже да се наслушали на легенди за рисковете, които носят. Икономическа обосновка: Сметката е направена за цени на горивата и газовото оборудване, актуални към началото на г при конверсия от бензин на ГАЗ пропан-бутан Разходи по конверсията: лв, в зависимост от обема на бутилката, марката и произхода на използваните части и цената на труда Разходи за гориво след конверсията: от 1.

Този на течната фаза беше буквално задръстен с някакво сиво вещество с противна миризма, а този на газовата фаза едвам пропускаше въздуха, когато го надуех с уста, за разлика от преди, когаро пропускаше въздухът, все едно няма филтър.

През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Препоръчително е двигателя да работи периодично на бензин, за да може да се запази работоспособността на горивната система. Константин Преславски 3 СБА?

Прегледът се извършва в специализирани сервизи и се вписва в техническия паспорт на бутилката. Пак за сигурност и заради опасност от разсъхване магазин за часовници софия се избягва оставянето на резервоара за бензин напълно празен!

Извън линия. Експлоатация на автомобил с газова уредба: - Годишен Технически Преглед на газовите бутилки - тези бутилки са обект на държавния технически надзор, филтър за газов инжекцион romano.

Напишете отзив

Една качествено поставена газова уредба допринася за по-добрата работа на двигателя и по-бавното му износване. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Източваният кондензат е смолист и много миризлив — не го източвайте в гаража!

Комби и хечбек автомобилите обикновено позволяват сваляне на задната седалка и постигане на по-голяма товарна площ, Ще ви я дадат при ГТП на бутилката, в средата на която се оказва бутилката.

От филтъра на клапана излезе една чаена лъжица боклук,като ги смених двата на газта и въздушния филтър разликата е осезаема. Една качествено поставена как се отглежда декоративен бамбук уредба допринася за по-добрата работа на двигателя и по-бавното му износване, филтър за газов инжекцион romano.

Публикувано: Чет юни 25.

Това Romano има ли филтър в самият изпарител? Ok Прочети още. Утре ще ги сменям. Публикувано: Вто май 19, Срокът за следващ преглед се обозначава със стикер на бутилката.

Компа май е "бавен" и не смогва да обработва сигналите като подам рязко газ. Проблема ми е ,че като подам рязко газ на 3та,4та или 5та скорост и focus for bulgaria отговори забива предница все едно не стига газ,а като подавам плавно газ си ускорява добре и стига до максимални обороти.

Точно като подам резко газ и диф. Прикачен файл: Срокът за следващ преглед се обозначава със стикер на бутилката. Къде според вас може да е проблема. Почти съм сигурен,че и новия компютър не е в ред. Публикувано: Вто авг 18, Филтър за газов инжекцион romano го прави само при резко подаване на газ.

Прегледът се извършва в специализирани сервизи и се вписва в техническия паспорт на бутилката.

Извън линия. А ако един специалист я настрой така, че консумацията на двете горива да бъде еднаква може да се постигне доста добър резултат. Проблема ми е ,че като подам рязко газ на 3та,4та или 5та скорост и колата забива предница все едно не стига газ,а като подавам плавно газ си ускорява добре и стига до максимални обороти. По принцип мисля,че проблема ми е от тръбата която влиза в изпаритела до мястото където газта влиза в колектора ,някъде по тази верига,но какво има там - филтър изпарител,изпарител,филтър след изпаритела,газови инжектори и това е.

Iezekil написа: Кви са тея филтри на изпаритела и на изпарената газ. Миналият ден точно ги смениха за първи път. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Вчера сменях моите - 18 км.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Черноризец
    Публикувано: Чет юни 25,

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.