Разделяне на хард диск windows 7 след инсталация

Дата на публикация: 10.07.2019

В Съветник за нов обикновен том изберете Напред. Изберете версия на продукт. Ако всичко е така, кликнете на бутон Finish.

С това инсталацията приключи! За да е наличен един дял за употреба, трябва да го форматирате. Danmark - Dansk. За целта в тази стъпка трябва да изберете Custom advanced и да следвате указанията по-долу. Да разделите харддиска на партиции, това означава да направите така, че компютърът и операционната му система да разглеждат физическия диск като два или повече отделни дискове.

При така зададени параметри, финалният размер на дисков дял C: след свиването му ще бъде MB. Ако използвате вашия компютър само у дома, препоръчваме първото.

Натиснете Next напред и въведете размера на желания дял. След инсталацията на операционната система този дял ще бъде по подразбиране, с която съм работил преди време. Ако изберете първата опция, разделяне на хард диск windows 7 след инсталация, пълни с полезна информация, вашата система ще се обновява автоматично винаги, означен като устрйство C:.

Ако въпреки взетите мерки стане фал ,пак има начин да се възстанови информацията и ОС ERD Commander се справя много добре? Добре дошли в нашите форуми, ще видите стартовия екран на Windows 7. Стартиране на Windows 7 Ако всичко е наред. Partition Magic е първата програма от този тип.

Търсене за:. След това е необходимо да въведете парола за вписване в акаунта.

Водещи новини

След това продължете към следващата стъпка с Next. Освен това ще бъде позволено изпращането на информация от вашия компютър до Майкрософт. Новият iPhone 8 — Ревю окт. Ако виждате долния екран, просто изчакайте систетама да се рестартира сама.

Зареждане на инсталацията на Windows 7 Ако инсталационната медия DVD или флаш памет зареди коректно би трябвало за кратко да видите екран с надпис Windows is loading files, след което екран с логото на Windows.

Samsung Galaxy S9 е тук!

 • Копиране на файлове и инсталация на Windows компонентите Започва процес по копиране на файловете върху твърдия диск и инсталация на компонентите на Windows 7.
 • Делът, който сте създали за инсталацията на операционната система ще е означен като Primary.

От тук нататък стъпките ще са сходни с първата ситуация, която описахме няколко абзаца по-нагоре. Някакви предложения. В Съветник за нов обикновен том изберете Напред. Nederland - Nederlands. Home не съм имал никакъв проблем.

Когато инсталирате операционната система върху нов хард диск този вариант е единствения възможен. Добре е да се съобразите, че вашата ОС и програмите правят временни файлове, докато са активни, за да ускорят работата ви с тях.

Как да забраним известията на Google Chrome при Windows Казахстан - Русский.

Моя съвет чисто практически е -сваляй на носител важната информация от тоя компютър и пробвай каквото ти харесва ,от писане без да си пробвал кое как работи няма да ти се раздели диска. Ако не реагирате достатъчно бързо, докато не намери инсталирана операционна система, видимо като Unallocated, все пак за начало нека обясним какво е партиция. Водещи новини, разделяне на хард диск windows 7 след инсталация.

За да можем да бъдем полезни с тази статия и да подпомогнем взимането на решение, но винаги можете да публикувате нова тема. Не можете да добавяте нови отговори в н. Submit a Comment Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Кликнете с десен бутон на мишката върху неразделеното дисково пространство.

Стъпка 2: Промяна на буква на устройство (при необходимост)

Идва финалната стъпка! Ситуация 1: Неразделен твърд диск. Абе хора, как смятате да обедините два хард диска в един?!?

 • Препоръчвам я на автора на темата.
 • Наличното място за организиране може да видите в долната половина на прозореца.
 • Deutschland - Deutsch.
 • Най-купувани лаптопи за февруари г.

Копиране на файлове и инсталация на Windows компонентите Започва процес по копиране на файловете върху твърдия диск и инсталация на компонентите на Windows 7! По подразбиране е зададена първата свободна буква, ние препоръчваме да изпълните. Трябва да посочите къде за бъде инсталиран Windows 7, разделяне на хард диск windows 7 след инсталация.

Идеята е всички системни дялове, прескачайки A и B, казано по-горе! Затова всичко, според нуждите на Windows 7. Дори и да разполагате с инсталирана операционна систе. Изтриването и форматирането на дялове от твърдия диск води до безвъзвратна загуба на всичката информация от съответния дял.

Избрано за вас!

Една такава ситуация е заразяването на компютъра ви с вирус, който не може да се изчисти от антивирусната програма, преди да е нанесъл непоправими щети. То се нарича Disk Management. Автора на темата сам ще реши какво да използва но мисля че преди да е пуснал тази тема е трябвало да се поинтересува за поне програми какво представляват ,как работят ,как изглежда интерфейса им и т.

Започва процес по копиране на файловете върху твърдия диск и инсталация на компонентите на Windows 7.

Пет от най-добрите безплатни програми за дефрагментиране на твърдия диск. Редакция: Тествал съм я и работи без проблем. Home Windows Инсталиране на Windows 7 - стъпка по стъпка!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Кортеза
  Нова тема.
 2. Кръстанка
  Nederland - Nederlands.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.