Най добър кардиолог в пловдив

Дата на публикация: 18.03.2020

Аблацията не боли, правиха ми я с местна упойка. Ако става дума за моето дете, не бих го подлагала на медикаменти. Няколко месеца пие Ритмонорм и Корвитол, чувства се добре.

И аз съм от Пловдив и доста си патих от тях. Да, двата припадъка, имах предвид, че през цялото друго време се чувства добре и не усеща нищо само на уредите се хваща аномалията. Каква е причината за прегледа? Моля ви, споделете за специалист или ако имате опит с такова изследване. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Бoлгурова — ординатор към отделението по Кардиология на болница Пълмед.

Д-Р Мариян Младенов Маринов кардиолог - 0. Горещо се надявам да е това и да отмине. Ако става дума за моето дете! Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Подаване на сигнал до модератор:.

 • Възраст Възрастен. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.
 • DeVa Здравейте, на 19г е дъщеря ми, лекува ни д-р Симидчиева от Пълмед.

Предишни Запитвания

На т Покажи още. Сертификация за ехография на повърхностни структури,млечна жлеза и абдоменална ехография. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Д-Р Емилия Руменова Мишева кардиолог - 0.

Оценка на скорошни лечения. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

Д-Р Теофил Христов Груев кардиолог - 0. Д-Р Росица Димитрова Грозева кардиолог - 0. Помощен център. Всички Текуща група. И гърч има.

Кардиология

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. А ако ви предлагат Кордарон, да знаеш, че е силно токсичен и се излъчва много бавно от организма. Д-Р Елка Тержуманова кардиолог - 0.

Франция Германия Обединеното кралство. Отделението по кардиология е модерно и високо технологично оборудвано звено осигуряващо диагностична и лечебна дейност със специализация в областта на интервенционалното лечение на сърдечни и периферни съдови заболявания.

Д-Р Димо Василев кардиолог - 0? Как работи. Откажи Изпрати.

Кардиологично отделение в МБАЛ Централ Хоспитал

Д-Р Емилия Руменова Мишева кардиолог - 0. А ако ви предлагат Кордарон, да знаеш, че е силно токсичен и се излъчва много бавно от организма. Придобита специалност по Кардиология г.

 • Д-Р Недялка Николова Георгиева кардиолог - 0.
 • За контакти: dodenov yahoo.
 • Тук се извършван високо специализирани изследвания и интервенционални процедури: СКАГ, Лява вентрикулография, Аортография, Имплантиране на интракоронарен стент Дясна сърдечна катетеризация, Оксиметрия, Пулмоангиография, Каротидна ангиопластика, Периферна ангиопластика, Ангиопластика на венозни графтове, Перикардна пункция ,Имплантация на кава филтър, Реновазография, Имплантация на временни пейсмейкъри, Поставяне на интрааортен контрапулсатор, Емболизация на коронарни фустули, Предоперативна емболизация на тумори, Алкохолна аблация.
 • Кардиология Пълмед отвори врати през м.

Д-Р Василка Тодорова Джеджорова кардиолог - 0. Отделението разполага с 28 легла ,6 от който в сектор за интензивна терапия и реанимация,! Препоръчани теми. Коледно тържество в детска градина 0 Детски празници и рождени дни.

Нали е припадала, най добър кардиолог в пловдив. Дъждовно време - Ентусиаст Д Дъждовно време. Кога имате нужда от кардиолог? Изследвана ли е щитовидната жлеза.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Иначе като вариант си мисля за Военна болница. Д-Р Вера Аргирова Терзийска кардиолог - 0.

Дъждовно време. Ако те интересува нещо, питай. Направено от в Париж. Активация на акаунт.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Трушка
  С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Откажи Изпрати.
 2. Събина
  Велосипедиста - Новак Велосипедиста.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.