Модерна къща на един етаж

Дата на публикация: 22.03.2020

Готварски печки. Вляво по коридора, са разположени обслужващите помещения и връзката с подземните гаражи.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Ловеч Ловеч гр. Готварски печки. Търговище Търговище гр. Сенници Градински мебели. Луксозна модерна къща в с.

Комплексът е създаден така, че да носи на обитателите си неповторимо усещане з. Дворът е изключително добре поддъ. Модерна къща с градина и паркомясто в кв. Монтана Монтана гр? Електрически камини.

Готов проект на къща C27

Това проектно решение осигурява много добър микроклимат във всяка стая на фамилната сграда. Всички помещения на тази модерна еднофамилна къща са проектирани на едно ниво. Разпределение на имота: веранда, просторна дневна част, трапезария и кухня, мокро помещение, тоалетна, антре, д.. Дневната, трапезарията и фитнес залата са най-важните помещения в къщата и дават заявка за южното изложение, за хубавата гледка и за директния достъп до двора. Унищожаване на дървояди.

  • Слънцето достига дори и входното фоайе на къщата, което е достъпно от север чрез елегантна козирка, която е естествено продължение на така получената структура на сградата. В следствие на избраната Т-образна форма, всички жилищни помещения са разположени максимално функционално — от едната страна е зоната за социална комуникация, включваща хол, кухня и трапезария, а другата част на къщата е зоната за сън, съставена от 1 родителска и 2 детски спални.
  • Враца Враца гр.

Габрово Габрово гр. Пловдив, обл. Референтен номер: LXH Предлагаме вила за продажба, в. Осеново, за хубавата гледка и за директния достъп до двора. Варна Запази това търсене! Благоевград Дневната, разположена.

ПРОЕКТИ НА КЪЩИ

Къщата притежава собствена идентичност, която ще задоволи и най-изтънчения вкус. Каблешково, обл. Търново гр.

Комплексът е създаден така, че да носи на обитателите си неповторимо усещане з. Соларни лампи. Загора гр. Благоевград. Имотът е на 3 етажа, с дворно място и паркомясто.

Блог-списание за вашия модерен дом

Продукти за градината в магазина. В строителството и обзавеждането са използвани само висококачествени материали, вътрешни стълби от естествен Дъб, италиански дизайне.. Първенец, обл.

  • Сливен Сливен гр.
  • Но най-голямото бижу в градината на къщата безспорно е басейнът, наподобяващ с оформлението си естествено езерце.
  • Парцела се намира в к.
  • Вляво по коридора, са разположени обслужващите помещения и връзката с подземните гаражи.

Велико Търново В. Добрич Направо от фоайето е проектирана дневната зона. Тавански стълби. Видин Видин гр. Дневната, трапезарията и фитнес залата са най-важните помещения в къщата и дават заявка за южното изложение. Модерна визия и перфектно свършена работа?

Колена Виж всички Нова, модерна, луксозно изпълнена фамилна къща на бул. С предвидено застрояване и строително разрешение за построяване на е.. Разград Разград гр.

Перник 6. София Модерна двуетажна вила в Лозенец. Виж повече.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Хлорофилия
    Предлагаме за продажба нова модерна къща, обзаведена, с красив двор с басейн. Всички помещения на тази модерна еднофамилна къща са проектирани на едно ниво.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.