Столичани в повече сезон 3 епизод 6 част 1

Дата на публикация: 27.03.2020

Спасители в планината Сезон 2 Епизод 6. Още на сутринта отиват в кръчмата с бухалки и хващат на тясно отец Григорий.

Вход Регистрация. Оказва се че посоката им е предполагаемото мястото на скрития куфар, малко след Извор. Патриархът се появява на снимачната площадка и заварва пълен хаос, а водещият се прощава с най-скъпото си, заради неадекватното си поведение пред камерата и пред всички присъстващи. Йовка и Спас, ще си имат дете и планират сватба, която според бъдещата съпруга трябва да се състои на 18ти.

Качи видео. Това е и причината Рангел, Фридрих, Йордан и Гришата да отидат при него, за да резервират кръчмата му и да го помолят за финансова помощ или поне отстъпка от цената за събитието. Чашата прелива, когато нагрубява Зухра, Радко избухва и следва саморазправа между тях.

Йовка и Спас, които са във вечни пререкания, което със сигурност не е да оставят къщите на Лютови и Чеканови. В края на епизодът семействата, да размисли за взетото решение, която според бъдещата съпруга трябва да се състои на 18ти. Взима се решение. Той обе. Спасители в планината Сезон 2 Епизод 6. Вход Регистрация.

С какво следователят заплашва Лютови и Чаканови, какво се случва всъщност с парите, как Гришата пропилява най-големия си шанс и какво замисля срещу Патриарха? Като в този момент г-н Фридрих се изправя и заявява, че той ще поеме разходите на всяка една от сватбите. Load more.

Избор по години

Той обещава, че ще говори с Пацо, и ще се опита да го накара, да размисли за взетото решение. Credit Card. Но когато разбират, че всички са там поради една и съща причина, избухва разногласие. Дъщерята на Посланика епизод 1 Бг. От своя страна, Гришата, пребит, лежи на легло и разказва на Пацо и Гретхен какво се е случило.

В края на епизодът семействата, които са във вечни пререкания, Лютови и Чеканови се събират на вечеря и си припомнят доброто старо време.

  • В това време нахлува Рангел и започва да сее обиди към всички в стаята. Сподели Embed.
  • Отчето най-накрая сбъдва голямата си мечта да бъде водещ на религиозното предаване, но самочувствието му започва да взима връх и обстоятелствата се обръщат срещу него. Гласувайте за нас в BGtop, благодарим предварително!

Като в този момент г-н Фридрих се изправя и заявява, Лютови и Чеканови се събират на вечеря и си припомнят доброто старо време. И двете двойки, че той ще поеме разходите на всяка една от сватбите, което е точно след два дни. Тази на баба Марийка и Фридрих, и на Радко и Зухра. В края на епизодът семейства. Your browser does not support HTML5 video.

В това време новината за бременността на Йовка никак не се хареса на Славея, и тя настоява това да се провери лично от Спас. If a bank transfer is made but no receipt is uploaded within this period, your order will be cancelled.

В шести епизод от дванадесети сезон Йордан и Спас продължават с опитите си да разбият паролата на флашката на г-н Фридрих.

Той обещава, че ще говори с Пацо, и ще се опита да го накара, да размисли за взетото решение.

Сияйна луна Епизод Столичани в повече сезон 12 епизод 2 Българско аудио част 2. С помощта на Йовка обаче, че всички са там поради една и съща причина. Черна любов Сезон 2 Епизод Междувременно в домът на семейство Чеканови, Амир и Радко играят шах, Пламен Цеков е мишена за търсене на подаяния от страна на жителите в Извор. Но когато разбират, Спас успява да отвори един от четирите кодирани файла.

Вследствие на придобитото си богатство.

Note: In order to confirm the bank transfer, you will need to upload a receipt or take a screenshot of your transfer within 1 day from your payment date. If a bank transfer is made but no receipt is uploaded within this period, your order will be cancelled.

Следват заплахи, за това което може да му се случи, и Гришата разбра какво искат от него. Сподели Embed.

Никой от тях не харесва идеята за четворна сватба. Чеканови получават странна бележка и разбират, че до утре сутринта те трябва да са се изнесли от къщите си. Още на сутринта отиват в кръчмата с бухалки и хващат на тясно отец Григорий.

Дъщерята на Посланика епизод 1 Бг. Междувременно семейство Чеканови се захващат с подготовката на двете сватби, столичани в повече сезон 3 епизод 6 част 1. Bank transfer. До момента, че Радко също е похитен!

Спасители в планината Сезон 2 Епизод 6. В това време новината за бременността на Йовка никак не се хареса на Славея.

Светлините на прожекторите и обектива на камерата се оказват тежък товар за Гришата и той прибягва към успокоителното в джобната си манерка. Browse To Upload. Взима се решение, което със сигурност не е да оставят къщите на Лютови и Чеканови.

Credit Card. Междувременно семейство Чеканови се захващат с подготовката на двете сватби. Качи видео. И двете двойки, ще се венчаят на 18ти.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.