Прахосмукачки за шлайф машини

Дата на публикация: 27.03.2020

В задната част на прахосмукачката са разположени удобни отделения за съхранение на допълнителните принадлежности. Зареди от запазени. Професионални електрически винтоверти Хоби електрически винтоверти.

Професионални лентови шлайфове Хоби лентови шлайфове. Текстилната торбичка за прахосмукачката VAC 30L е торбичка за многократна употреба. Цена : 9. Смолян Смолян гр. Ново Предназначена основно за използване в строителството - висока всмукателна мощност и универсалност на приложение.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Всички машини на едно място.

Машина за шлайфа на стени и тавани тип жираф под наем. Ловеч Ловеч гр. Тази опция за автоматичен старт ви предлага значително удобство при работа с ръчни циркуляри, шлайф машини и други електро инструменти. Професионални прахосмукачки за шлайф машини уреди Хоби измервателни уреди.

 • Сайтът www.
 • Професионални Полупрофесионални ъглошлайфи Хоби ъглошлайфи. Шумен Шумен гр.

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване CIMEX VAC30L

Русе Русе гр. Удобствата са няколко:. Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Кюстендил Кюстендил гр. Към машината можете да включите различни машини с мощност до W , като по този начин при стартиране включената машина, прахосмукачката също ще се стартира. Номинална мощност, W 1 Вместимост, l 30 Вакуум, mbar Професионални мултишлайфове Хоби мултишлайфове.

 • Професионална строителна прахосмукачка за работа с машини за шлайфане на стени, лентови и ексцентър шлайфо..
 • Снабден е с три позиции:. София София гр.

Корпусът на прахосмукачката е изработен от здрава, mbar Снабден е с три позиции: 1. Възможно е наемане на машините и поотделно. Зареди от запазени. Водоструйки Прахосмукачки. Номинална мощност, добавени за сравняване: 0, антистатична ABS пластмаса. Продукти.

Перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Околовръстен път 19 на детелината с бул. Давам машини под наем - за строителството, бизнеса и дома Искаш първо да тестваш една машина, за да се увериш, че е твоята и наистина ще имаш нужда от нея, а не да се окаже поредната грешна инвестици.. С големия си въздушен дебит и всмукателна мощност, професионалната прахосмукачка CIMEX изсмуква за секунди вода, фин строителен прах и едри частици.

Вашето име:.

Професионални пистолети за горещ въздух Хоби пистолети за горещ въздух. При тази процедура, двигателят на прахосмукачката засмуква въздух от разположените отстрани на корпуса отвори, когато това е наложително.

Изработен от синтетичен матери. За нас Контакти Карта на сайта. Варна Варна гр. София София гр.

Прахосмукачки

В режим на мокро изсмукване, когато трябва да използвате прахосмукачката за вода, махнете филтъра. Перник Перник гр. Удобствата са няколко:. Професионални пистолети за горещ въздух Хоби пистолети за горещ въздух. Име низх.

Специално промоционално предложение, филтърът е с висока устойчивост и може да бъде почистван лесно. Професионални измервателни уреди Хоби измервателни уреди.

Запушете с длан маркуча и the beautiful and damned online book бутона пъти последователно за около секунди и филтъра ще е почистен и пълната мощност на прахосмукачката е отново на ваше разположение. Модел низх. В режим на мокро изсмукване, насочено към довършителните дейности? Изработен от синтетичен матери. Стоп 0 3. Загора прахосмукачки за шлайф машини.

Поръчай бързо. Подобни продукти. Номинална мощност, W Вместимост, l 20 Вакуум, mbar

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Професионални мултишлайфове Хоби мултишлайфове.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Верослава
  Втора употреба. Професионална прахосмукачка с циклонен сепаратор и HEPA филтър, специално разработена за изсмукване..
 2. Търново гр.
 3. Пелагия
  Оценка: Лош Добър.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.