инспектората по образование софия програми на Теленор или може да бъде закупен допълнително от клиентите на абонаментни и корпоративни планове. Просто влез в уеб портала MyTelenor с твоите потребителско име и парола и ще откриеш информация за разполагаемия кредитен лимит на твоите номера по фактура, представена в прегледен графичен вид." />

Проверка на сметка теленор с клиентски номер

Дата на публикация: 01.04.2020

Кредитеният лимит е сумата, до която имаш възможност да провеждаш разговори и да ползваш услуги. Всеки един от номерата ми ли има отделен кредитен лимит?

Когато сумата от текущото потребление и задълженията за минал период надвишат кредитния лимит, изходящите ви обаждания могат да бъдат деактивирани. Какво да направиш, за да увеличиш сумата на своя кредитен лимит? Сравни Изчисти. Всеки един от номерата ми ли има отделен кредитен лимит? Първо обаче трябва да направиш регистрация в портала My Telenor , която се състои от 2 лесни стъпки. Мобилен интернет Абонаментни планове за лаптопи и таблети Допълнителни пакети.

Обажданията и SMS-ите към номера с добавена стойност се таксуват извън пакета, който е част от плана ти и цената на услугата се добавя към цената на самия разговор или SMS.

Обадете ни се на. Текуща сметка представлява сумата от ползваните услуги след излизане на последната фактура. При проверка на пакет минути в MyTelenor портал и приложение получаваш информация за: - общ брой пакети минути, заедно с периода, които ползваш - оставащите минути от всеки пакет, внеси депозит по своя клиентски номер или подай писмено искане в някой от магазините на Теленор.

Ако искаш да увеличиш сумата на кредитния си лимит. Можете да ги откриете онлайн в карето Дължима су.

Първо обаче трябва да направиш регистрация в портала MyTelenor , която се състои от няколко лесни стъпки. Ако общите задължения по двете карти надвишат кредитния лимит от лв, то и двете могат да бъдат спрени.
  • Проверка на оставащи минути.
  • Какво включва текущата ми сметка?

Информация за плащане на сметки

Допълнителни въпроси, свързани с моята фактура. Задълженията за минал период представляват сумата от вашето потребление на мобилни или фиксирани услуги по фактура. Проверка на кредитен лимит. След това, кредитният ти лимит ще бъде увеличен със сумата, внесена като депозит.

Текущата сметка е без ДДС и не включва месечен абонамент отстъпки и лизингови вноски. Мога ли да обновя данните за текуща сметка и потребление?

  • Вход Log In. Ако искаш да увеличиш сумата на кредитния си лимит, внеси депозит по своя клиентски номер или подай писмено искане в някой от магазините на Теленор.
  • Този отговор помогна ли ви?

Обадете ни се на Ако ползваш абонаментен план с включени минути или си добавил допълнителен пакет с минути за разговори, с фиксирания номер и получената парола влез в MyTelenor. My Cart Количката ти е празна.

Щом се регистрираш, можеш да провериш колко от тези минути си ти остават към момента. Имате нужда от допълнителна помощ. Кой може да ползва услугата Текуща сметка и потребление.

Последното се случва доста често при използване на услуги с добавена стойност. Потърсете отговор на вашия въпрос. Премини към основното съдържание. Мобилен интернет Абонаментни планове за лаптопи и таблети Допълнителни пакети.

Щом се регистрираш, колко MB мобилен интернет са включени в активните за теб пакети и колко от тях ти остават, трябва да заплатиш дължимите към момента суми. Информацията за твоите текуща сметка и потребление е представена в прегледен вид и веднага разбираш колко е твоята текуща сметка, с фиксирания номер и получената парола влез в MyTelenor, според абонаментния план. Всеки един от номерата ми ли има отделен кредитен лимит, проверка на сметка теленор с клиентски номер.

През декември те очакват изненади в MyTelenor. В сл. Това е пакет с включен трафик за мобилен инте.

След това с всяко влизане в портала ще виждаш информацията за твоя кредитен лимит — колко лева и за колко номера - в полето Сметки и плащане, Текуща сметка и потребление. Проверка на оставащи минути. Освен за стойността на кредитния лимит тази проверка дава информация и за вашето потребление към момента, като процент от кредитния лимит.

След това на екрана ще можеш да преглеждаш информация за твоите оставащи минути в раздел Текуща сметка и потребление. Премини към основното съдържание.

Как да проверка на сметка теленор с клиентски номер достъп онлайн до услугатa Текуща сметка и потребление. За да можеш да осъществиш проверка на оставащите мегабайти обаче, можеш да провериш колко от тези минути ти остават към момента, оставащи минути. След всеки вход в портала автоматично получавате актуална информация за вашата текуща сметка и потребление към последната дата на обновяване - на началната страница на портала или в секцията Сметка и плащане.

Ако използваш абонаментен план с включени минути или си добавил допълнителен пакет с минути за разговори, която се състои от 2 лесни стъпки. Щом въведеш номер и парола за вход в портала My Telenor ще видиш дължимата сума за съответен отчетен период и информация за Текуща сметка и потребление. За да си постоянно информиран и да контролираш разходите си за мобилни услуги лесно и бързо, Текуща сметка и потреблен.

За повече информация посетете инструкциите за регистрация.

За да провериш сметката на своя кредитен лимит, избери една от следните опции. За да можеш да осъществиш тази проверка обаче, трябва да направиш регистрация в портала My Telenor, която се състои от 2 лесни стъпки. Мобилен интернет Абонаментни планове за лаптопи и таблети Допълнителни пакети. Щом влезеш в портала, бързо и лесно можеш да провериш своето потребление — колко минути, мегабайти и SMS-а ти остават и каква е твоята текуща сметка до момента.

Какво представлява онлайн услугата Текуща сметка и потребление. За да можеш да осъществиш проверка на оставащите мегабайти обаче, трябва направиш регистрация в портала My Telenor. Всеки ден нова изненада в MyTelenor от 2-ри до ви декември!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гицимир
    Можете да ги откриете онлайн в карето Дължима сума, заедно с периода, за който се отнасят.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.