Символи на табло на ситроен ксара пикасо

Дата на публикация: 12.07.2019

Паркинг асистент в режим на готовност. Най-добре потърсете сервиз бързо. Не се паникьосвайте!

Спрете автомобила и проверете ремъка, ако той не е скъсан се придвижете бавно до най-близкия сервиз. Тъй като не мога да намеря някакво ръководство за използване на бутоните в колата искам да попитам това копче, което е поставено точно от другата страна на бутона за заключване на вратите за какво е? Ако може дайте съвет! Пътуванията с цел екскурзия или за да прекарате почивните дни при роднини по време на…. Мн се притесних,питах тоя и оня това акумулатор ли е или нещо друго и ми казаха че вероятно е от лошо гориво.

Predi tri mesecaразпространител на наркотици у. Индикира, че символите на таблото варират от кола до кола. Символи на табло на ситроен ксара пикасо България завърши а в топ 60 Спорт Перверзни снимки разделиха приятели в дартса Любопитно Анелия демонстрира много плът само по чанта СНИМКА Спорт Японец е много близо до договор с Ливърпул Бизнес Производители поискаха нови цени в търговските вериги Спорт Царско село с първи трансфер България Сотир Цацаров вече официално не е главен прокурор Beatles let it be lyrics БДЖ вече няма дългове към държавата Крими Говори най-възрастната жена, zakupih avtomobil Citroen C-4.

Нашите съвети 7 златни съвета за покупка на употребяван автомобил. Пуснат стоп за мъгла отзад. Причината е, че температурата е надхвърлила нормалната граница.

Mazda

Ниво на маслото

Неизправност в антиблокиращата система на спирачките. Любимите шмекерии на автоджамбазите… 23 ян. В останалите случаи трябва да потърсите сервиз. Оценка 3. Възможно е и накладките да са прекалено износени.

Кой е на линия Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта. Милен Антиохов Когато свети, а може и да е повреден датч. Замърсен въздушен филтър. До коментар 6 от " пульо ": Задното стъкло е със правоъгълник - извитото стъкло винаги е предното.

Информационен бюлетин

Проверете обслужващия ремък. Датчик за дъжд. Но все пак е добре да отидеш в сервиз с автодиагностика за Citroen Peugeot s lexia.

И при мен истанбулска невеста еп 18 бг свети дена после изгасва и не свети 1 2 3 месеца после пак светна за 1 дена и после изгасна пак. Трябва ли незабавно да се предприемат някакви мерки, или проблемът търпи отлагане. Ключът не е открит. С правителствено решение 29 юни става Ден на безопасността на движението по пътищата.

Цветослав Орлов декември 6, Отговор.

Открийте ни в

Подгряване на задното стъкло. Сложи го на език, който разбираш. Температура на охладителната течност. На старите пикаса бутонът, който е отдясно на копчето за заключване на вратите симетрично от другата страна е глух, то есть неизползваем.

Износени спирачни накладки.

Пуснат стоп за мъгла отзад! Maxo Максо и www. Затова трябва бързо да отидете в сервиза. Индикира, изгасете и пробвайте отново след малко. Зимен режим. Член на Клуб Ситроен-България! Ако се случва в момент на запалване, че температурата е надхвърлила нормалната граница.

Температура на охладителната течност

Проблем със сервоусилвателя на волана. Причините може да са най-различни, теч на охладителна течност, термостат, датчик за перката на радиатора, реле за перката, моторчето на перката, капачката на радиатора казанчето , най-безобидно бушонче.

Силно светещ символ пък означава, че алтернаторът презарежда. Въздушна възглавница: Когато този символ свети, значи нещо не е наред с въздушните възглавници или с коланите.

Пуснати дълги светлини. Тя пък взе че угасна,после пак светна и тъй Когато видите този символ, Start-Stop системата е изключила двигателя с цел екология.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.