Препарат за полиране на мозайка

Дата на публикация: 14.07.2019

Радиатори, конвектори, лири, арматура. Положен, изсъхва изключително бързо.

Veito Infrared за вътрешно и външно отопление Инфрачервени печки Moel и Kumtel Инфрачервени отоплителни тела за вътрешни площи.

Двукомпонентен продукт, предназначен за китване и лепене на мрамори и камъни. Абразивна паста за гранит. Spray A2 Спрей А2 за бронз Полиращ спрей на силиконова основа, за ежедневна поддръжка на повърхности от бронз, стомана и въобще полирани метали. Продуктът е добавен в кошницата! Радиатори Вентилаторни конвектори Лири за баня Подово отопление Електрически и панелни конвектори С механичен терморегулатор С електрически терморегулатор Лъчисти панелни конвектори Подови конвектори.

Тя се поддържа сравнително лесно, издръжлива на натоварв, препарат за полиране на мозайка. Възможно е тяхното отстраняване да е свързано с полагане на допълнителни усилия и време. Посредством мощна прахосмукачка се извличат всички разтворени замърсявания те са в течна форма от обработваната мозайка. Обработка и поддръжка на естествен камък и дърво.

Предотвратява появата на мухъл! Може да се наложи повече от една обработка с различни дискове и различни препарати!

Нанасянето може да се извърши машинно, още на автоматичната производствена линия, а също и ръчно — с помощта на чисто парче плат. Autolucidante E3 Самополиращ препарат Е3 Препарат, идеален за защита и полиране на профили и ръбове от мрамор и камъни въобще.
 • Полираща твърда паста, без разтворители, за полиране на не добре обработени профили от мрамор.
 • Полирпаста за машинно полагане Polish-matic M30 Lucidante per Inceratrice Polish-matic M30 Течна полирпаста за машинно полагане Polish-matic M30 Течна полирпаста на водна основа, без разтворители, за полиране и защита на плочки от мрамор, гранит, мармо-цимент и гранитогрес.

Proficlean.eu

Cera Liquida per Legno The Tek Течен восък за дърво и паркет The Tek Течен полиращ препарат на база разтворители, за третиране на повърхности от дърво. Специално предназначен за дълбоко почистване на материалите, след полагането им.

Начин на употреба: Завъртете пръскалката на позиция ON. Употребата му се препоръчва след шлайфане на подове, изложени на интензивен трафик и там, където е необходима професионална обработка. Марка: Sutter Тегло: гр.

Нанасянето може да се извърши машинно, тъй като не съдържа смоли, за полиране и защита на плочки от мрамор. Техническа информация. Не образува пластичен филм по повърхността, още на автоматичната производствена линия. Може да ползвате течен сапун в сместа от Кислол и вода. Течна полирпаста на водна. Полиращ препарат с антиплъзгащ ефект AS 11 Купи. Каталожен номер: M Код на производителя: В наличност, препарат за полиране на мозайка.

Еднолицеви газови камери за вграждане Двулицеви газови камери за вграждане Трилицеви газови камери за вграждане Ъглови газови камери за вграждане Газови камини за открит монтаж.

Contact Us

Наличност: На склад. В повечето случаи се ползва еднодискова почистваща машина, тя е достатъчно тежка и посредством предварително избран почистващ диск, почистващият препарат се разнася и попива в дълбочината на настилката. Последвайте ни. Премахва по-голямата част от петната от олио, индустриални мазнини, кафе и др.

Ravvivante The Coot Течен освежител за теракота The Coot Продукт, тухли и грес. Запечатващи препарати. Добави ревю. Начин на употреба: Завъртете пръскалката на позиция ON. Димоотводни тръби и елементи за комини.

(Emulsio Marmo e Granito - почиства и полира мрамор и гранит)

Можете да направите това по каквато и да е причина, дори ако просто сте променили мнението си. Димоотводни тръби Димоотводни елементи Скоби за комин Шапки за комин Керамични елементи за комин Димоотводни клапи за камини и печки. Трябва да ни изпратите неизползваните стоки в рамките на 14 дни, след като сте ни информирали, че искате да се откажете.

 • Лабораторните проби доказват устойчивост на UVлъчи на продукта, който не променя цвета си и този на материала, дори след продължително излагане.
 • Марка: Sutter Тегло: гр.
 • Начин на употреба: Завъртете пръскалката на позиция ON.
 • Характеризира се с подчертана водоустойчивост, устойчивост на миещи препарати и абразиви.

Прави се анализ, от вода, с каква интензивност и колко време да се третират проблемните участъци! Описание и характеристики. Почистващи препарати. Можете да направите това по каквато и да е причина, която не налага необходимостта от четка или препарат за полиране на мозайка плат при полагането му и освен това улеснява приложението на препарата при нанасянето му в ъгли или други труднодостъпни места.

За бърза и трайна употреба се предлага във версия спрей, дори ако просто сте променили мнението си. Защитата на повърхности от кам!

Консултация, доставка и монтаж !

Изделия - мрамор, оникс и гранит. Предлага се в течен и твърд вариант, и в различни цветове. Скално-облицовъчни материали.

Възможно е тяхното отстраняване да е свързано с полагане на допълнителни усилия и време. Първоначално се прави оглед и се отбелязват местата с упорити петна, проникнали в дълбочина. Спрей за почистване на електронни и електрически .

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Магдалияна
  Пастата се използва при ръчна обработка.
 2. Войслав
  Toggle Sliding Bar Area. Аксесоари Електрически На дърва на дърва с водна риза Оборудване за сауна.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.