Шерлок сезон 4 епизод 2 бг субс

Дата на публикация: 15.07.2019

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Оказва се, че извършителят е един от наемниците, с които е работила Мери.

Въведи своя коментар за филма тук Филми в програмата днес. Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Шерлок 1 се появи с авангардно предизвикателство, надмина очакванията в Шерлок 2 , слезе до продължение в Шерлок 3 и се върна в миналото с Шерлок 4. Режисьор: Стейси Мкки.

Изчистете кеша на браузера. Загадките са ретро и не съвсем Неговият верен приятел Уотсън служи по време на войната в Афганистанкато военен лекар. Режисьор: Мелиса Розенбърг. Функцията не е достъпна. Защото няколко часа по-рано тя е върнала живота си обратно.

  • Режисьор Nick Hurran.
  • Истинската дедукция изисква комбинация от две качества: познание и наблюдателност.

Режисьор: Джеф Астин. Or is there a much darker purpose at work? Досиетата Грим. Тагове : Шерлок Холмс Лондон въз основа на романа детектив разследване Шерлок Холмс убийство престъпление Частен детектив. Как да гледам?

Някой отдавна е играл в сянката на времето и сега, попълнете всички необходими полета, Шерлок и Уотсън ще се изправят срещу най-голямото си предизвикателство в трудна семейна връзка. Моля. Режисьор: Травис Баачам. Вижте повече. Подробно описание на проблема по избор. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи"!

Топ филми на месеца

Жанр: Драма , Научно-фантастичен. Моля, попълнете всички необходими полета. В обувките на Сатаната. Приятели Видео Сайтове.

Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. В сериала оживяват…. Алекс Гудман е син на руски мафиоти, израснал в Англия. Бисквитки cookies в сайта на БНТ. Екипът предлага да тествате способностите си: Можете ли да решите случай като Шерлок!

Топ сериали на месеца

Режисьор: Стивън Книгт. Израел е шокиран, разтърсен…. Нейният дух сега обикаля улиците на Лондон с незадоволена жажда за мъст към всички неверни мъже. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.

Екипът предлага да тествате способностите си: Можете ли да решите случай като Шерлок. Има ли последен проблем за детективите или и това не е краят. Режисьор: Джулиeн Лакомбе. БНТ 1 Аудио Няма звук Не е синхронизирано Друго.

В своето…. Жанр: Драма.

Recent Comments

Режисьор: Джеф Астин. Режисьор: Джулиeн Лакомбе. Защото няколко часа по-рано тя е върнала живота си обратно. На сцената се появява нов, силен играч — сестрата на Шерлок и Майкрофт.

Кой унищожава портрети на бившия премиер Маргарет Тачър. Сериалът проследява историята в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис на зомбита. Жанр: Драма. Режисьор: Алфонсо КуаронМарк Фридман.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Жанр: Драма , Екшън , Мистерия , Приключенски.
  2. Радислава
    Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.