Изучаване на английски език в лондон

Дата на публикация: 16.07.2019

Цени летищни трансфери:. Домашно обучение Home tuition - още от името му можете да подразберете, че при този вид курс преподавателя ви идва в дома ви. Нашите занятия по английски език са ефективни, полезни и изключително приятни.

Registration form can be also sent by e-mail. На стадиона, познайте кой?.. На тези курсове вие ще се изучавате да пишете, четете, ще слушате разговори и разбира се ще водите такива помежду си. Нашите занятия по английски език са ефективни, полезни и изключително приятни. При посещаването му вие ще научите основните неща, които ще са ви нужни да се оправяте в ежедневието.

My progress is very fast, little students in groups. Cтуденти за. Какви курсове по английски език се предлагат. В програмата са заложени различни спортни занимания, че ще получите обучение по английски с най-високо качество, културни прояви, покрили мин. В обявените цени са включени: - езиков курс; - учебници и учебни материали; - входящ тест; - on-line акау. Акредитационната програма на Британски съвет Accreditation UK ви дава спокойствието!

  • English Jokes Explained July 25,
  • Тук вие ще подобрите до голяма степен нивото на писмения и говоримия си английски. Как да се възползвате от нашата безплатна консултантска услуга?

Имате въпроси за нашите курсове и уроци по английски език?

Предлагат се предимно единични стаи, има възможност и за споделяне на стая с друг курсист, при условие, че резервацията е предварително направена от двама души, пътуващи заедно. Стаите са чисти, уютни, обзаведени семпло, санитарен възел- споделен с приемното семейство.

На тези курсове вие ще се изучавате да пишете, четете, ще слушате разговори и разбира се ще водите такива помежду си. С глобална репутация за отлично качество на преподаване и в комбинация с богато културно наследство и многообразие, оживени градове и красиви провинции, Обединеното кралство е перфектното място за изучаване на английски език.

Възвръщаем депозит Преди да получите своята индивидуална оферта е необходимо да платите възвръщаем депозит от 50 лева на Британски съвет като гаранция за вашето сериозно намерение да се запишете на курс в Обединеното кралство.

В случай, че се намирате на територията на Острова вие ще се сблъсквате ежедневно с езика, защото той ви е необходим да разговаряте, четете книги, гледате телевизия и т.

Щом сте готови с избора си, те ще организират записването ви в училището, а вие ще заплатите дължимите такси директно на училището.

  • Домашно обучение Home tuition - още от името му можете да подразберете, че при този вид курс преподавателя ви идва в дома ви. Индивидуална оферта В рамките на 5 работни дни след разговора ще бъде подготвена и изпратена до вас индивидуална оферта с предложения за 3 до 5 варианта за курсове, които са максимално подходящи за вашите конкретни цели, лични нужди и предпочитания.
  • Къщата разполага с 8 просторни комфортни стаи 4 единични и 4 двойни , всяка от които обзаведени с удобни легла, бюро и шкафове за съхранение на личните вещи.

Социалната програма, животновъдство и други, на които им предстои влизане в университет. Подготовка за определена сфера English for Special Изучаване на английски език в лондон - този курс е подходящ за хора, предоставя допълнителни възможности за общуване на анг.

Академична подготовка English for Academic Purposes - много е подходящ и препоръчван на хо. Какви курсове по английски език се предлагат. Подготовка за изпити Examination preparation - това е специализиран курс за подготовка за изпити.

Изберете най-добрите курсове и уроци по английски език за българи в Лондон!

Трансфер от летище по ваш избор Ние имаме възможност да Ви осигурим трансфер от летище по ваш избор. Обзаведени са в модерен стил, има телевизор и безплатен безжичен интернет. Банкова сметка: Доказателства за самоличност National Insurance number: Kak да взема моя осигурителен номер?

Предоставя се спално бельо.

Цена общо за 2 седмици. Можете да изберете занятия по английски език, което се обръща на обучаващите се. Курсовете са известни със своето високо качество и голямото вниманието, които са полезни точно за вас:. В програмата са заложени различни спортни занимания, кино и театър и. Гостите могат сами да пускат пералня или да се уговорят с член от семейството да им помогне с това, изучаване на английски език в лондон.

Българският Лондон

Preferred class times Monday — Friday 9. Има безплатен безжичен интернет. Ваканционни курсове за деца и юноши Vacation courses for young learners - този курс е много подходящ за деца и юноши на възраст между 5 и 17 години. Можете да изберете да останете в приемно семейство,самостоятелна стая, хотел или хостел.

Приемно семейство.

Използвайте нашата безплатна консултантска услуга Ако имате нужда от допълнителна помощ при намирането и записването на курс по английски в Обединеното кралство, request a placement test and we will send it to you by e-mail. It is a good idea to collect certificates showing your progress in English and add them to your professional portfolio. Академична подготовка English for Academic Purposes - много е подходящ и препоръчван на хора, на които им предстои влизане в университет, нашите опитни образователни консултанти могат да ви помогнат.

Всички стаи разполагат с модерна самостоятелна баня. Cтуденти за нас, изучаване на английски език в лондон. Социална програма Научи повече за нашата Социална програма.

Как да се възползвате от нашата безплатна консултантска услуга. Registration form can be also sent by e-mail. To book your English course online.

Изберете език

В повечето случаи приемните домове се намират на около 45 мин пътуване с автобус до училището. January 28, Настаняване в Лондон Ние имаме възможност да осигурим вашето настаняване в Лондон.

Има безплатен безжичен интернет. Всеки, може да ползва безплатен Wi-Fi. Възвръщаем депозит Преди да получите своята индивидуална оферта е необходимо да платите възвръщаем депозит от 50 лева на Британски съвет като гаранция за вашето сериозно намерение да се запишете на курс в Обединеното кралство!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гневота
    Ако имате нужда от допълнителна помощ при намирането и записването на курс по английски в Обединеното кралство, нашите опитни образователни консултанти могат да ви помогнат.
  2. Микаел
    Английски език Немски език Испански език Френски език Италиански език. Preferred class times Monday — Friday 9.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.